| buuuum a întrebat:

Salut happy m-am schimbat intr-o scoala noua si am vazut un baiat de care a inceput sa-mi placa, iar peste o saptamana acesta ma adauga in follow pe instagram si imi da add pe facebook insa numi scrie, dupa ce l-am adaugat in prieteni pe facebook au inceput sa-mi apara diferite intrebari pe ask de genul: de cine iti place, ce clasa ii... si imi dadea like la fiecare post al meu. acum o saptamana am decis sa-i scriu prima si am vorbit destul de mult toata saptamana iar luni mi-a propus sa ma conduca acasa, am fost foarte fericita si chiar am mers credeam ca este un pas spre cv bun, dar deara cand i-am scris incepuse sami rs cu indiferenta si frt greu, marti nu mi-a scris deloc asa ca am decis sa-i scriu miercuri insa tot imi raspundea cu indiferenta
oameni cei asta? ce sa fac?

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

El a scris la fel si altor fete si probabil a gasi una care o oferit mai mult.

| cristimihailov a răspuns:

Nu ai reusit sa mai vezi si un altul care sa iti placa la fel? Poate chiar mai mult?

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna.

Asa am avut si eu in scoala ( in generala) un baiat foarte foarte frumos dar pe atat foarte foarte fitos. cand i-am dat un sms intr-o seara cu ce faci a aflat toata scoala si na. m-am simtit prost ca orice fata de 13 ani pe cat aveam atunci. te-as sfatui sa ai grija. intai sa faca el primul pas niciodata tu. Bafta.