| Alexandru250201 a întrebat:

Salut
Ma adresez in special fetelor. Voi ati da sanse unui baiat care arata mai diferita fata de alti baieti (par lung, cercel), si pe care nu l ati vazut niciodata dar sa aveti cunostinte comune daca va abordeaza pe online?
Tind sa mentionez ca ea e mai mare decat mine cu o jumatate de an, nu sunt foarte inalt, doar 1.71, nu sunt libidinos, ma comport frumos, am un suflet bun si n am barba????. Ar fii asta un impediment pentr majoritatea fetelor?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt destui băieți cu păr lung care-s atrăgători pentru destule fete deci degeaba ne întrebi pe noi dacă pentru ea poate ești fix standardu de frumusețe.
aveam o colega în liceu, cam toți iubiții ei arătau cum te descrii

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat este spalat, pieptanat si vorbeste frumos si respectuos, da, i-as da o sansa.
mai este un inconvenient, pentru mine, inaltimea este importanta, eu am 1.74m deci el trebuie sa aiba cel putin 10 cm mai mult ca mine, ca-mi plac tocurile si nu vreau sa merg cocosata. Ma rog, ipotetic vorbind ca de fapt sunt maritata deja cu unul f special si f inalt.

| NotNamed a răspuns:

Gusturile nu se discuta. Fiecare are propiile lui placeri si asteptari asa că nu putem sa.ti spunem daca vei avea sau nu succes la fete daca ne prezinti lucruri comune.

| Catalin77945 a răspuns:

Ma practic, gusturile nu se discuta, fiecare fata de ex are alte gusturi, deci noi nu prea putem sa iti spunem.

| Alexandru250201 explică (pentru Catalin77945):

Ma refeream mai mult la un mod general, ca sa-mi fac o idee

| IulianaTamaduitoarea a răspuns:

1. Latitudinea si longitudinea la care va situati domnule alexandru2502011! 2. daca este antradevarat ca sunteti un suflet bun am sa va cred dar sa stiti ca atata vreme cat mentineti 47 de matanii zilnic plus ampartasanie plus memorareaurnmatoarei rugaciuni veti fi un magnet!

acum rugaciunea:
Duhule Sfânt, miluiește-ne pe noi, păcătoșii! Sfântă Treime, un singur Dumnezeu, miluiește-ne pe noi!

Duh al adevărului și al înțelepciunii, miluiește-ne pe noi! Duh al înțelegerii și al sfatului, miluiește-ne pe noi! Duh al tăriei și al științei, miluiește-ne pe noi! Duh al evlaviei și al fricii de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi! Duh al iubirii, al bucuriei si al pacii, miluieste-ne pe noi! Duh al rabdarii, al bunatatii si al blandetii, miluieste-ne pe noi! Duh al umilintei si al prudentei, miluieste-ne pe noi! Duh al vietii si al mantuirii, miluieste-ne pe noi! Duh al bunavointei si al statorniciei, miluieste-ne pe noi! Duh al virtuților și al harurilor, miluiește-ne pe noi!

| EufrosinaCrucelaDePeBreinli a răspuns:

In primul rand as dori ca sa va salut: buna seara! Va confirm din perspectiva ca este posibil dar este si neposibnil asadaar trebuie sa introducem niste criterii de departajare: lucrul numarul 1 foarte important este credinta in tatal ceresc (Dumnezeu) si asadar pentru a va asigura locul alaturi de o persoana de sex feminin este necesar sa cunoassteti urmatoarele rugaciuni: tatal nostru, crezul(sibolul credintei, preferabil in limba slavona/greaca), psalmul 50, etc precum si respectarea pravilelor bisericesti si a ritualurilor de rugagiune zilnice cotidiene garantez. PS: un rol enorm in joaca compatibilitatea zodiacala precum zodiile sa fie compatibile asadar si prin urmare va recomand sa ma contactati in privat pentru analiza semnelor astrale; pentru zodicul chinezesc, cu pondere de 50% in intelegeren din cuplu, recomand contactarea mea in privat pentru a recomanda o specialiosta de asemenea in acest domeniu departamentul china/ zodiac chinezesc; ma aplec adanc in semn de stima la revedere1!