| gabriel6426 a întrebat:

Salut ma ajutati si pe mine urgent prietenei mele nu i-a mai venit de o luna si ne este frica sa nu fie o sarcina. noi am facut-o mereu fara protectie. dar de fiecare data m-am oprit inainte sa imi dau drumu. ea a fost farte racita o saptamana si a luat o gramada de antibiotice

Răspuns Câştigător
| blondyna9o a răspuns:

Cumparati un test de sarcina, nu e mai scump de 12 lei. Daca e sa fie, mai bine sa stiti din timp, decat sa va treziti mai tarziu cu bebe. Multa bafta
Dai funda?

5 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Ar trebui sa va protejati sau macar ea sa foloseasca anticonceptionale. Un test de sarcina e cel mai rapid mod prin care sa vada daca e insarcinata sau nu. Daca ciclul ei nu este regulat atunci asta ar putea fi explicatia.

| Azµre a răspuns:

Să pună mâna pe un test de sarcină și să facă dacă iese negativ să vadă un medic.
Dacă vă F... fără prezervativ așa vă trebuie.

| july00 a răspuns:

Probabil este insarcinata..sa-si faca un test de sarcina.

| DiazAndreea a răspuns:

Faceti un test! nu conteaza ca nu ti-ai dat drumul in ea, exista acea picatura a placerii care se elimina inainte de ejaculare, nu simti. se poate sa fie o sarcina...dar se poate sa fie si din cauza racelii. mai bine faceti un test de sarcina. testul se face dupa 7 zile de la contactul sexual ca sa fie sigur. si app de acum incolo ca sa stati mai linistiti protejativa, cu prezervativ, pilule anticonceptionale, sau pelicule chinezesti care sunt ieftine. bafta

| Luatiasfameleainsabe a răspuns:

Moare Mancatash!