Vad ca lucrurile nu merg bine.Trebuia sa mai astepti, acum ai primit un "nu stiu" raspuns.Hai sa luam partea buna."Nu stiu" e mai bine decat "nu",dar nu este "da".In nici un caz nu poti sa-i spui despre ce zice varul tau despre ea,din doua motive,cel putin.El, e posibil doar sa faca pe grozavul intre baieti, deci vorbeste doar ca sa se dea mare.Si,daca ii spui fetei lucrurile astea, vei deveni brusc turnator, un om in care nu se poate avea incredere si se va indeparta de tine.Ce sa faci acum? Sa ai rabdare.Sa-i spui ca ti-a fost tare greu cand ti-a spus "nu stiu",dar esti dispus sa astepti,pana va spune "da".Si,vorbeste cu varul tau s-o termine o data, daca tot isi bate joc, sa nu-i mai dea sperante...Si,continua sa fii tot pe langa ea, ca si pana acum.Eu cred ca esti pe drumul cel bun.Mult noroc!
Buna!
Pai eu cred ca te place! Sau ii genu de fata care se lasa usor(tu o cunosti mai bine)dar daca nu-i genu acela de fata inseamna ca te place pentru ca altfel nu s-ar lasa ea pupata de toti! Si este bine sa o luati mai incet asa relatia poate dura mai mult.
Daca nu esti timid si tot vorbiti pe mess, ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa o intrebi daca te place[ceva mai mult decat ca pe un amic].In mod sigur iti va raspunde
Uite. Mi se pare okay ca o iei asa cu incetu, dupa ce zici tu, pare ca da. numa ai grija sa nu te considere un fraier si sa se joace cu tine. (Asta numa tu stii cel mai bine). oricum DA, spune-i. Bafta
Si am uitat sa precizez mereu cand vorbesc pe messenger cu ea imi trimite melodii de dragoste nu stiu ce sa cred va rog un mic ajutor inainte sa fac pasul cel mare
Deci am ramas pur si simplu blocat dragi prieteni am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine ea a zis nu stiuhh pai ii spun nussh este da sau nu? pai eu inca tin la varutu adica e a fost inainte cu varumeo si cica si el tine la ea dar cand vorbeam cu el numa isi batea joc de ea nu-s fratilor cum sa ii deschid ochii mor nu mai pot... cand vad ca altu isi bate joc de ea si eu incerc sa o protejez.Pana la urma ar vrea sa fie cu mine deci... spuneti ce sa fac fratilor
Oare...Chiar nu iti dai seama? Te place.Asta cred eu sunt toate semnele.Nu te mai purta ca la gradinita de aici stii ce sa faci.
Oare...Chiar nu iti dai seama? Te place.Asta cred eu sunt toate semnele.Nu te mai purta ca la gradinita de aici stii ce sa faci