Pai.nu am placut niciodata o persoana din clasa ca sa stiu cum este.. dar imi dua seama ca este frumos
Spune-i sa te ajute la un exercitiu din tema, care tu nu l-ai inteles [la mate de exemplu.sau alta materie]
Poate vrea sa stati amandoi in banca. intreab-o. Spune`i ca vrei sa stai cu ea, poate te mai ajuta la teste.sau ceva de genul.
Nu incerca sa iti eliminci colegul care ii "face curte". Arata-i doar ca esti mai bun decat el.Nu deveni reuatacios.
Zambeste-i finut (fetei) si fa-o sa aiba incredere in tine. Povesteste-i niste probeleme de ale tale, si poate iti va spune si ea unele probleme.va dati sfaturi unul altuia.:*Nu are cum sa nu mearga!
ps.Nu ii spune din prima ca o placi.ca o iubesti. Ori va crede ca iti bati joc de ea, ori se va simti. bruscata.sau ceva de genul.. Castiga-i increderea.Si na. un exemplu.de 1 Decemnrie.sau de craciun./sau de ziua ei, cumpara-i ceva frumos.sau fa`i un desen, si spune-i ce simti. Ii va placea cu siguranta!
bafta:*
era o vorba "invata s aiti distrugi dusmanii cu indiferenta si un zambet:*"-mult noroc
Da-i un cadou de ziua ei, asa isi v-a da seama cu siguranta ca nu iti este chiar indiferenta.mai incearca sa te porti si mai dragut cu ea, sa simta ca tu esti atras de ea.noua fetelor ne place cand un baiat e atent cu noi, grijuliu, ne i-a apararea.
ps: cati ani ai? daca pot sa stiu, asa poate iti mai dau si alte sfaturi.bafta
Am 14 anisori.
Apropo de sfatul sa vorbesc cu ea despre problemele mele.Anul trecut am fost aman2 cuplati si la diferenta de o saptamana sau doua fiecare dintre noi s-a despartit.Atunci mai tot timpul mi'l pierdeam cu ea si ne consolam unul pe celalalt.Eram prea orbit de suparare sa imi dau seama de ocazia care am avut'o.
Oricum, va multumesc mult de raspunsuri.
Buna, poti sa imi spui si mie ce clasa esti? si daca esti din constanta? Pls, mersi :*
DANA.DANA.ai de capu tau'. eu te plac ma? esti urata cu draci te crezi printesa TEAPA. POATE RADU. da nici macar el. poate te oftici ca nu te plac si sunt sigur de asta. dar asta e succes! radule