| cristii11 a întrebat:

Ma cunosc cu o fata cam de ro 2 saptamani...si de fiecare care data cand ma intalnesc cu ea nu apuc sa o salut eu ma saluta ea inaintea mea iar cand stau de vorba cu ea mereu imi zambeste si rade
Cand vorbesc cu ea pe mess si ii pon smiley ca o tzuc i-am pune ca se inroseste sau ca se bucura
Azi am stat cu niste tovarashi pe strada si a trecut ea am oprito si pe ea la povestii. iar tovarashi au loato din prima i-a spus ca o iubesc si ca le povestesc despre ea in fiecare zi si dupa i-a spus daca ar vrea sa se combine cu mine ea a stiut ca nu stie. si dupa toata sa inrosit la fata si eu mam inrosit dupa tovarashi mei o intreaba daca sunt urat iar a spune ca nu sunt urat si atunci iar sa rusinat
Ce credeti am vreo sansa la ea?

6 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Hmm Miroase a Poveste de dragoste la virsta de 7 ani, intrigi prietenii mijloc secret de comunicare intre indragostiti. XD Macar citi ani aveti? sa stiu daca ar trebui sa ma fac mai serios in privinta istoriei voastre,, ))

| cristii11 explică (pentru Annim):

Avem 15

| Annim a răspuns (pentru cristii11):

Ok,, daca intrebi de sanse, iti spun ca ai sanse. Gindeste-te putin : o fata care nu te placea te evita o data ce afla ca o placi. Si nu e nimic de rusine cind vine vorba de roseala nu-i asculta pe astia de sus. Rusinea asta discreta este dovada a atractiei tacute. Sinteti ambii timizi insa, timiditate nu trebuie sa fie specifica si tie. Be yourself, la-so sa se roseasca ca racul, dar tu fii mai indraznet chiar si cu roseala pe fata. Nu ai nimic de pierdut ba chiar de cistigat. daca zimbeste nu numai atunci cind doresti (adica cind faci glume ) atunci te place... Insa totusi in caz daca iti spune ca nu vrea sa se intilneasca ii spui :ok o viata placuta in continuare sad

| cristii11 explică (pentru Annim):

Multam de sfat

| Asunalove a răspuns:

Sunt de acord.ce-i cu atata rusine?! ori scapi de ea ori spun-i ''By By'' fetei!

| cristii11 explică:

Pai eu nu am mai avut relati.