| kiki...........nytza a întrebat:

Salut, ma framinta ceva de ff mult timp prietenul meu imi zice sa avem relatii, dar parca mi-e frica nu stiu de ce? as vrea dar parca ma opreste ceva. nstiu ce se intimplla cu mine... dati-mi un sfat.pliz...mersi mult

9 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă ţi-e frică înseamnă că nu eşti pregătită pentru asta, dacă te iubeşte o să te aştept, nu te grăbi pentru că ai tot timpul din lume pentru aşa ceva. Spune-i că mai ai nevoie de timp.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna.Iti este frica deoarece nu esti pregatita.
Cel mai bine este sa astepti pana in momentul in care iti doresti asta cel mai mult, conteaza ca tu sa vrei sa faci asta pentru a nu regreta mai tarziu.

| tinkerBELL_2566 a răspuns:

Daca nu te simti pregatita atunci nu o face...si eu am avut o experienta tare urata pentru prima oara.am facut-o doar pentru ca eram super excitata, nu pentru ca as fi tinut la tipul respectiv sau pentru ca mi-as fi dorit-o.era pofta trupeasca. Daca nu simti din tot sufletul ca vrei si tu asta atunci vorbeste cu el si explica-i pentru ca mai tarziu sa nu iti para rau. daca te va intelege atunci inseamna ca e un tip pe care te poti baza. daca nu inseamna ca isi doreste doar sex.multa bafta si fi tare:*

| ELD a răspuns:

Daca nu te simti pregatita nu face greselihappy

Răspuns utilizator avertizat
| un copil:x a răspuns:

Daca nu vrei nu o face.Probabil inca nu esti pregatita si mai bine mai astepti, decat sa o faci doar pentru a-i face lui pe plac, iar apoi sa nu te simti bine cand faci asta sau sa regreti. Vorbeste cu el si spune-i adevarul, ca inca nu esti pregatita, iar daca te iubeste cu adevarat va intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti pregatita pentru asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca, constiinta ta simte ca e pacat sa faci asa ceva si te mustra, daca vrei sa fii fericita nu face sex cu el. Eu iti zic din experienta mea si a altora care dupa ce au facut sex au fost o perioada fericiti si apoi au inceput incet, incet sa fie suparati si nu se puteau bucura. Fa un test simplu sa vezi ca am dreptate, daca faci un bine te simti bine si daca faci o fapta rea te vei simti rau, deci fa o fapta buna, da niste bani la niste saraci de exemplu si sa vezi cum te vei simti si vei vedea ca am dreptate.

| olaa a răspuns:

Pai cati ani ai?
asta insm ca nu esti pregatita pentru asa cevastraight facestraight facesi daca esti si virgina e normalstraight face
vorbeste cu el, poate te va intelege, si veti face asta cand esti pregatita total.
Mult succes