| Mirel455h a întrebat:

Salut
Mă gândeam mereu la aceasta chestie

Daca faci sex necăsătorit am înteles ca e un păcat

Dar sa zicem că faci sex pentru prima oară necăsătorit și până la urmă te căsătorești cu acea persoana.

Mai este păcat?

Am văzut multe cupluri care fac sex și când femeia e gravida în a 5a luna de exemplu acel cuplu se căsătorește

Cum vine asta?

Nu zic că m-ar tenta pe mine sau așa ceva dar mereu m-am gândit la asta

Foarte multi se cred credincioși până la aceasta chestie

Fiecare găsește cate o scuză că de aia a făcut sex că nu stiu ce. înainte de nuntă

Daca faci sex doar cu o femeie toata viața, chiar daca nu vă căsătoriți tot păcat este?

Puteți să vă dați o părere la această dilemă?

Ofer funda

14 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

laughing)
Nu e păcat nimic. Nu există așa ceva. Cel puțin, nu se aplică la sex.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Libelle):

Cine esti tu sa dai sfaturi? Este pacat sa faci sex inainte de casatorie

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este intotdeauna cum ti ai dori tu, faci sex cu o fată si automat te si casatoresti cu ea, ar fi fost simplu, dar in general barbatii vor doar sex fara obligatie si de multe ori după ce fac sex cu o femeie nici nu o mai caută, ei vor aventuri, azi cu una mîine cu toate, deci sexul facut inaintea casatoriei este un păcat in\aintea lui Dumnezeu fondatorul casatoriei, dar multi barbati si multe femei fac sex inainte de casatorie deci pentru ei acest indemn de a face sex după casatorie nu este valabil, majoritatea oamenilor nu respectă aceasta poruncă.

| ania a răspuns:

Da este pacat sa faci sex inainte de căsătorie chiar daca te casatoresti dupa, asa zice porunca Biblei, fugiti de curvie. Si daca faci sex fara casatorie cu o singura femeie tot e pacat.

Răspuns utilizator avertizat
| Kufu95 a răspuns:

Faci sex, când crezi tu, nu când spune cineva și dacă și aceea femeie simte la fel.

| Mirel455h explică (pentru Kufu95):

Este mare păcatul?
E ca și cum ai spune că gata nu vei mai fii primit în rai?

| Kufu95 a răspuns (pentru Mirel455h):

Ai citit măcar ce ți-am spus cu atenție sau iar trebuie să repet?

| Cristiancrx a răspuns:

Avand in vedere religia, daca nu sunteti casatoriti e pacat, e grea tentatia sa rezisti pana la casatorie, depinde de cum esti ca persoana, daca o sa intrebi pe un preot o sa-ti spuna ca "traiesti in pacat"

| Mirel455h explică (pentru Cristiancrx):

Cât de mare este acest păcat?

Daca îl comiți vei mai fi primit în rai?

| Cristiancrx a răspuns (pentru Mirel455h):

Sunt pacate mult mai grave care ajung sa fie iertate