Baiatul are tot dreptul sa insele si tu nu ai nici un drept sa ceri socoteala pentru actiuniile lui, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri nu relatii lungi, traitiva studentia mergeti in club, petreceri in camin, betiii. relatia ta s-a terminat, gata mergi mai departe
Nu, nu avea dreptul sa insele. Are fiecare dreptul de a alege. Atata timp cat eu aleg sa stau langa un barbat, umblatul creanga cu altii nu se justifica. Daca vreau sa mi-o trag pana epuizez cearseafurile din Bucuresti, o fac fara sa tin vreun fraier atarnat de mine!
NU.In nici un caz nu dai dovada de prostie. Din contra dai dovada de intelegere, toleranta de compromis. Denota ca esti o persoana indulgenta care este in stare sa faca o concesie care uneori poate fi necesara.Greseala marturisita este pe jumatate iertata si cealalta jumatate oarecum... uitata.
Viața nu e doar alb și negru, ci o mulțime de nuanțe de gri.
Nu putem noi aprecia gradul tău de inteligență, mai ales că nici nu știm exact amănuntele relației, nici detalii despre persoanele implicate.
E posibil ca el să fi greșit, să realizeze asta și să fie de încredere pe viitor; la fel de bine e posibil să-și schimbe doar părul, nu și năravul.
Repet - e treaba ta să faci analiza asta și să iei decizia pe care o crezi potrivită.
Orice ar fi, în luarea ei trebuie să te gândești NUMAI la tine. Dacă tu simți că, în ciuda iubirii pe care i-o porți, nu mai merită încrederea ta pe viitor, lasă-l, chiar dacă o să facă scene. Mă rog - ce vreau să spun: când analizezi și iei hotărârea, pune-te pe tine pe primul plan. Nu trebuie să-ți pese de el, prieteni sau lume.
Pai asta tu stii...te simti proasta?
De principiu daca intr-un an de zile te-a inselat inseamna ca iubire prea mare nu e daca nici macar un an nu a rezistat fara sa te insele...
Acum insa depinde de multe lucruri ...de cum se poarta, in ce anume a constat inselatul(daca a facut o data sex cu una sau a avut o mini relatie in paralel cu tine), daca s-a intamplat cu adevarat o singura data, daca mai poti avea incredere in el...sunt prea multe varialbile si toate depind de tine.
El te-ar fi iertat daca era invers?
O singura data s-a intimplat asta, el mi-a zis ca eu sa-l inselat nu m-ar fi iertat
Aha... adică el are voie, da' tu nu. Păi e corect?
Merită măcar să-l chinui, să știe să nu mai facă al'dată!
RRSecularHumanist întreabă: