Buna, te inteleg...la fel si eu, cica am ramas amici buni, vrajeala, ca nici macar nu ma baga in seama cand ne vedem, doar atat, un ceau tras de mot...cred ca il poti uita, incercand sa iti faci un nou prieten care te va ajuta sa il uiti pe fostul... e greu, dar cateva sapatamani nu e chiar asa mult, ranile nu se cicatrizeaza asa repede, ai nevoie de mai mult timp, de incredere in tine si de un nou iubit, bafta!
Cateva sapatamani nu inseamna trecerea timpului. Faza cu timpul este valabila pe luni, ani sau zeci de ani.
Pana nu te vei indragosti de alt baiat (curand) nu il vei uita.
Cam in aceeasi situatie sunt si eu, doar ca imi mai vorbeste...nu stiu cum sa te ajut
Nu ar trebui sa-i mai atragi atita atentie! incearca doar sa eviti acele priviri, ele sint foarte dureroase si iti trezesc amintiri nu tocmai frumoase!
Cred ca ar trebui sa nu te mai uiti la el Sa te faci mai indiferenta, sa vada ca ai uitat de el. daca mai tine si el la tine, te va cauta, sau va face in asa fel incat sa iti atraga atentia... daca nu mai tine la tine, cred ca e mai bine sa il uiti... dragoste cu de-a sila nu se poate Si eu am tinut la un baiat 4 luni... dupa ce ne-am despartit, dar stiam ca nu e bine, nu l-am cautat, doar am tinut in mine...pana am vazut pe altcineva, care chiar a meritat sa plang dupa el! Bafta si ai grija de tine:*
Mutubal întreabă: