| Catttt4 a întrebat:

Ma macina o problema de ceva vreme. Cu prietenul meu avem 8 luni (ne cunoastem de 5 ani), luna aceasta de la data de 1 a fost o perioada dificila, simteam doar raceala si indiferenta din partea lui. Am facut cunostinta cu un baiat din oras dar care e plecat peste hotare,aveam impresia ca m-am indragostit din prostie, el e super dragut, este atent, grijuliu, are toate calitatile care le caut intr-un barbat. Nu stiam ce sa fac. Intr-un final am analizat si am decis sa ramin cu prietenul meu care chiar si pare rece, nu are asa mari posibilitati etc. I-am spus aceasta lui X si s-a suparat rau. Stiu ca nu am procedat corect indragaostindu-ma de altcineva cit ma aflam intr-o relatie, dar oricum nici nu ne-am sarutat cu X. Crede-ti ca am luat decizia corecta? FUNDITA

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

E dovada de caracter infect ce ai facut.
Nu conteaza prin cate treci intr-o relatie, ce probleme ai cu partenerul.
Trebuie mereu sa te duci la el, sa vorbesti despre acele probleme, sa le rezolvati, apoi ai doua alegeri:
1. Daca se rezolva problemele ramai
2. Daca nu se rezolva problemele pleci

Si da, ai luat decizia corecta sa te opresti, altele si-o trag si nu au mustrari de constiinta, deci e mai bine decat sa duci pana la capat, dar situatia tot nu prea e ok.

Ideea e ca, atunci cand o sa mearga lucrurile prost iar, e foarte probabil ca iar sa il minti si sa te duci cu altul, sau poate nu, depinde de tine.

5 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Materialismul asta, bata`l norocul.Nu ai luat decizia corecta insa in cazul tau nici cealalta optiune nu ar fi fost buna.Stai cu actualul pentru banuti si siguranta in timp ce iti fug ochii dupa altul.Ar trebui sa-i faci un favor si sa-l parasesti, pentru binele lui, sa nu sufere mai mult pe viitor, pentru ca boul poate chiar te iubeste, asa rece cum il vezi tu. Lasa`l si pe X pentru ca se pot intampla multe lucruri rele "peste hotare" si cine stie ce vrea el cu adevarat. Gaseste`ti unul nou care sa fie pe placul tau insa in tara pe cat posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu reusiti voi sa transformati "am un caracter de rahat si mi-am inselat iubitul" in "de ceva timp prietenul meu este rece si m-am indragostit de altul".

| Catttt4 explică (pentru anonim_4396):

Nu l-am inselat. am explicat parca situatia...

| Zabbyel a răspuns:

De ce ai sta cu o persoana, pe care, nu prea mai ai sentimente, a? Acea relatie e rece(moarta), si o s'ajungi congelata rolling on the floor

| internetBrowser a răspuns:

Nu iti cunosc iubitul, dar ai putea sa il intrebi care este cauza pentru care a devenit atata de rece cu tine? Poate este ceva ce-l macina in interior si simte ca nu are cui sa-i spuna.Intreaba-l daca este ceva cu care i-ai gresit? Spre deosebire de voi fetelor noi va spunem daca a-ti gresit undeva nu va lasam pe voi sa va chinuiti sa va dati seama.