In privinta masurarii corecte si/sau exacte a lungimii penisului in vederea determinarii marimii/dimensiunii precise a acestuia am anumite rezerve insa se poate de asemenea ca"masuratoare" sa fie corecta si lungimea sa fie cea reala. Insa in privinta cantitatii de sperma ejaculata nu ma pot abtine sa-ti transmit ca fabulezi deoarece organele aparatului reproducator masculin produc o cantitate de sperma de regula aceeasi aproape in toate cazurile, indiferent de dezvoltarea fizica a individului sau de marimea penisului acestuia, cam aceeasi cantitate medie de circa 3-4 ml/cm.cubi de sperma determinat stiintific/medical. Iar 1 capac PET = 5ml sau tu esti un SUPERMAN? Sanatate!
Poate doar mi se parea mai mult
Mai mult ca sigur. Multa sanatate!
Mi-ai facut ziua mai buna
Nu este vreo problema, fiecare persoana are hormoni diferiti / creste si maturizare diferita, de exemplu cunosc o persoana ce are 13 ani si arata de 27 de ani, fiecare om are o crestere si maturizare diferita, ar trebui sa nu iti faci grija tu ci doar iubitele tale) asta a fost si o gluma, sper ca te-am ajutat.
Momentan din ce am citit, pot sa aproximez ca detii o coada de matura perfect normala momentan, dar ai grija ca in timp, from time to time, sa mai ciobesti din varf astfel incat sa nu depaseasca maximul "normal". Mult succes