| AdelinLucian a întrebat:

Salut.Ma numesc Adelin si imi place de o fata cu un an mai mic ca mine, care am cunoscut-o acum 1 an cand eram la sala (kickboxing) si imi placea de acolo de ea, dar abia acum dupa 1 an am inceput sa vorbesc cu ea. Ea mi-a scris prima oara pe Facebook ca ma stie de la sala etc..., Am inceput sa vorbesc cu ea, pune-am semne de pupat etc punea si ea. Ea la un moment dat a zis ca isi inchide Facebook-ul si mi-a lasat nr de wapp si mi-a zis sa ii scriu acolo. I-am scris acolo am vorbit si dupa 2 -3 zile i-am zis ca vreau sa o scot la un film / suc ea mi-a zis ca poate o sa iesim sa vada cum se imparte, dupa o zile de la intrebarea cu iesitu ea incepuse sa raspunda sec, i-am zis daca e suparata sau ceva, ea mi-a zis ca e stresata cu bacul si admiterea la academia de politie si eu i-am zis daca o stresez nu ii ma scriu, ea mi-a zis sa termin ca o enervez... acum ii pun semne de pupat ii zic ca o pup nu zice nimic uneori nu raspunde. Precizez am 19 ani si ea 18, eu am zis sa nu mai incerc ca nu are rost.
Nu mai stiu nici ce sa mai vorbesc cu ea ce subiecte sa deschid

2 răspunsuri:
| Lina1993 a răspuns:

Poate e foarte timida si si-a dat seama de fapt ca ce aveati voi, era o joaca de-a flirtatul pe Facebook iar ca de fapt nu era pregatita sa iesiti. Si acum incearca sa se retraga si nu stie cum. Sau mai este o posibilitate, poate s-a indragostit de cineva. Oricare are fi, deja a ajuns intr-un moment in care a ales sa se inchida in ea si e foarte bine ca ai decis sa o lasi in pace, daca insistai, riscai sa o indepartezi de tot. Fii rece o perioada, nu-i mai da nici tu apa la moara si vezi cum se comporta.

| Kingsley a răspuns:

Așteaptă o perioadă pana o să te bage ea în seamă.