Pai sa stii ca ea isi pune acelasi intrebari ...Eu nu am avut primul sarut dar sa stii daca l-asi avea asi cea mai fericita din lume. Lasa totul sa vina de la sine.O sa-i placa iti garantez asa sunt fetele.Baietii ca tine care nu a avut primul sarut pana la 17 ani sunt foarte rari sa nu va despartiti
Multumesc de raspuns, si nici nu avem de gand sa ne despartim oricum apreciez sfatul
N-ai pentru ce!
Eu cred ca nu trebuie sa iti faci griji. Unele lucruri vin de la sine. Daca ei ii place de tine, nu-ti fa griji
Succes!
Ce te face sa crezi asta?
Pai mai am si eu un prieten are vreo 20 si ceva de ani care e tot ca tine in materie de fete.Majoritatea baietilor din ziua de azi sunt mai "gagicari" ca sa zic asa.Cum ai spus tu de o relatie la distanta.Pai altul in locul tau se culca cu inca 100 si nu-i pasa pe cand tu astepti 1 an sa te vezi cu o fata.Mai rar om ca tine si nu inteleg cum poti asa ceva! La 17 ani ar trebui sa ai o relatie stabila, o fata aproape de tine. Daca e sa te gandesti asa pe la 25 de ani poate te insori si trebuie sa ai o relatie de 3-4 ani, nu? Zic asta ca doar nu iei o fata care o cunosti de 6 luni.Incearca mai bine sa-ti gasesti o fata din orasul tau, sa ai o relatie stabila si nu mai traii virtual ca nu e bine! Sa nu mi-o iei in nume de rau dar eu asa spun direct omului! Succes!
Da iti apreciez "sfatul" dar nu. Nu ma voi despartii de ea. Daca am rezistat un an pot rezista toata viata si nu cred ca este o relatie virtuala daca vom continua sa ne vedem. Simt ca ea este aleasa si atat pe ea o iubesc si cu ea vreau sa-mi petrec tot restul vietii
Stiu ca am fost si eu ca tine cand ziceam ca ea este "aleasa" pentru tot restul vietii la varsta ta dar peste un timp o sa-mi dai dreptate si o sa vezi ca nu dureaza la nesfarsit!
Daca ai impresia ca toate fetele sunt la fel, te inseli.
Dupa cum ziceam inca esti mic! Cand o sa ajungi asa pe la varsta mea o sa-mi dai dreptate si sper sa-ti amintesti ce ti-am spus.Asa ziceam si eu ca tine.In fine nu ma mai contrazic cu tine ca tot parerea ta o ai acum pana o sa-ti dai seama de adevar.
Uite daca tu nu ai fost capabil sa intretii o relatie cu cea pe care o credeai aleasa asta nu ma priveste pe mine. Ne iubim foarte mult si nimic nu ne-ar putea afecta relatia oricum iti urez succes in cautarea fetei visurilor tale. P.S: Vorbesc cu ea chiar acum la telefon si vrea sa-ti transmita un mesaj: "O relatie la distanta, este bazata doar pe iubire si nu pe starea financiara ca intr-o relatie reala. Daca consideri ca a avea o relatie in realitate este mai buna, te inseli. In multe cazuri din ziua de azi in care oamenii se casatoresc dupa ani buni de relatie virtuala si sunt foarte fericiti la momentul actual. Daca tu nu ai avut norocul sa te incadrezi in aceasta categorie nu poti sa le spui altora ca nici ei nu pot continua relatia asa."
Nu comentez nimic pentru ca acum vorbesti aiurea si ea la fel.Asa e cand iubesti vezi totul roz! O sa-mi dai dreptate mai tarziu acum nu-ti mai zic nimic! Succes!
Sa nu asculti ce zice lumea si ce simti tu.
Cristian, dupa aproape 3 ani, vreau sa iti ofer satisfactia asta si sa iti dau dreptate :-). Nu pot spune ca regret cei 3 ani cu ea, insa ai avut perfecta dreptate.A trecut jumatate de an de cand ne-am despartit. La inceput eram depravat, deprimat, distrus etc..acum mi-am mai revenit putin dar inca doare. Multumesc pentru tot ce ai spus, data viitoare o sa fiu mai atent
Da man, ai avut mare dreptate ce sa zic. Doar ca acum am cazut din lac in put!
3 ani a durat relatia aia si ne-am despartit insa acum am alta relatie, tot la distanta. Avem 1 an si 2 luni deja. Insa diferenta este ca am trecut deja prin asta si stiu la ce sa ma astept si la ce nu
Tu îmi aduci aminte de cum eram eu când eram de vârsta ta. La fel ca tine, am avut o relație la distanță timp de câțiva ani buni, până când întâmplător am aflat de la sora mea că mă înșela cu o fată de la el din oraș de 2 ani de zile.
După o vreme, a murit mama mea, și începuse aia cu care mă înșelase să mă caute și să facă pe nebuna. La cât de amărâtă eram, din cauza ăleia și din cauza faptului că o pierdusem pe mama, m-am îmbolnăvit de cancer la 20 de ani.
Eu sper să nu ajungi să suferi. Și acum trag, dar nu din cauza suferinței sau așa, ci din cauza faptului că mă îmbolnăvisem. Acum sunt bine, nu mai am cancer, m-am vindecat, dar tot când îmi aduc aminte de chestia asta, îmi vine să mă duc până la ei și să-i bat pe amândoi de să-i omor, doar așa, ca să-mi vărs tot of-ul. Cu prima ocazie, așa, cum i-aș vedea pe stradă pe unul dintre ei, i-aș rupe picioarele în fața tuturor.
Văd că ești cam cu capul în nori, și eu sper să nu ajungi să fii dezamăgit.
Eu îmi aduc aminte cu ură de primul meu sărut tocmai din cauza asta.
E trista povestea ta, imi pare rau pentru mama ta sincer si pentru tot ce ti s-a intamplat. De asta ma tem si eu insa, sa fiu inselat mai ales ca ne vedem atat de rar si nu stiu, mereu imi imaginez tot felul de chestii si nu mai pot nu stiu ce sa fac dar sper ca totul va fi bine pentru ca eu chiar o iubesc si nu vreau sa o pierd atat de usor.
eneeda întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: