| Sorin1200 a întrebat:

Salut, mă numesc Alex, am 23 de ani și am cunoscut o fata încă din facultate. De 2 ani suntem împreună, restul de treabă mă înțeleg bine cu ea. Nu am avut niciodată probleme, o iubesc.Doar că de ceva timp m-am angajat la un magazin temporar unde a venit o fata cu mama ei și nu stiu ce s-a întâmplat. Când am văzut-o m-am îndrăgostit pe loc. Fata vine mereu la magazin trece pe aici, își ia de mâncare dimineața, nu știu părea să aibă între 15-16 ani.O data am întrebat-o dacă dorește ceva dar vorbește foarte încet, nu prea o auzisem, e foarte aeriană și mereu o caut în fiecare dimineața când trece cu privirea. Stau un pic și mă uit la ea. Nu știu ce e cu mine, ce s-a întâmplat.Că dacă nu o vad mă simt foarte rău după ce o vad îmi trece.Nu știu ce s-a întâmplat cu mine ce sa fac sa scap de chestia asta. Mă simt foarte rău când nu o privesc. Asta e cel mai ciudat.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa o in pace este minoră, daca nu vrei dosar penal stai in banca ta lasa o in pace ca azi maine o vrei in pat, si parintii ei te vor baga in inchisoare, tu cauta ti una de varsta ta si lasa o in pace pe asta asa aeriana cum este.

| RAY a răspuns:

Nu fii porc sau zdreanta, nu îți înșela iubita, e clar ca iubirea fata de ea s-a dus, spune-i asta în fata și vezi de fata aia

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Ești puțin pedo.