| AlexBalauca a întrebat:

Ma numesc Alex, sunt din Botosani si am 16 ani. Problema mea este una serioasa. Penisul meu este de 10 cm, ceea ce mi se pare prea mic pentru varsta mea. Este normal?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Serioasa problema ai. contacteaza alti useri de pe TPU care avea vreo 20 cm la 14 ani poate faceti un transfer ceva

4 răspunsuri:
| SystemFucker a răspuns:

Nu, nu este normal. poate e un derivat a "sindromului micro-penis", sau s-a transmis pe cale genetica, asta daca si cei din familia ta sunt la fel de "pitici". daca nu este niciuna din cele 2 inseamna ca este karma

| cookyeh a răspuns:

Alex, vaginul NORMAL al unei femei are 8-9 cm. Gandeste-te si tu, este normal sau nu? Eu zic ca da, conteaza sa stii sa lucrezi cu el.

| ladyi a răspuns:

Mai ai de crescut, nu iti faci griji. unele-s mai mici altele mai mari. Depinde de placerea care le-o oferi fetelor, good luck little dick

| timioros a răspuns:

Eu am doar 12 ani, ai am penisul de 10 cm in stare de ecretie.Mie mi se pare unul normal.
Cu siguranta o sati mai creasca putin dar nu cred ca ai vrea sa-l ai mai mult decat 15 cm, pentru ca o sa te deranjeze cand e in pantaloni, si o sa produca dureri mari partenerei tale daca e virgina.