Nu trebuie sa gindesti asa negativ, cum sa zici asa ceva, eu sunt in situatia ta, cel putin am fost, nici acum nu am prietene tare apropiate, daca te simti tradata, unica solutie este sa nu ai incredere in prieteni, fa-ti prieteni doar pentru distractie, incearca sa te integrezi intr-un grup, gindeste-te ca esti tinara, ca viata merge inainte, distreaza-te acum cind poti, mai apoi vei avea familie vei avea obligatiile tale si vei regreta ca nu ti-ai trait viata. dispozitia sus si mergi inainte.succes
Incearca sa te imprietenesti cu cineva de la serviciu, sau de la universitate. persoana aia cu siguranta te va integra intr-un anturaj. rezerva-ti mai mult timp pentru preocuparile tale preferate, asculta muzica. fa sport, du-te la sala.cu siguranta iti vei face noi prietene.si daca nu foarte apropiate, dar atata cat sa ai cu cine schimba o vorba, faceti shopping impreuna, mergeti la un suc.
incearca sa mai citesti carti.cauta filme gen comedie!
succes:*
Lasa depresia deoparte, nu face bine.Ar fi pacat sa te imbolnavesti...
Vei vedea ce de tineri zglobii, veseli, plini de viata sunt in VIATA REALA, inconjoara-te de acestia si vei trai prin ei.
Fii optimista si nu te da batuta, o sa-l gasesti pe Fat-Frumos.
Buna si eu tot 22 de ani am. Hei, ce-i cu tristetea asta, acum in prag de sarbatori? Cum sa n-ai pe nimeni? N-ai familie? E cel mai de pret din viata noastra.
Iubit? Lasa, dragostea poate inflori oricand. Prieteni? Cam toti sunt pasageri in ziua de azi, fii fericita ca ti-ai dat seama de rautatea lumii si ca inca nu ti-ai gasit persoanele potrivite sa te inteleaga si sa aiba aceleasi gusturi.
Uita-te in jur. Zapada, sanii, colinde, globuri, cum sa fii asa melancolica? O sa rasara si pe drumul tau fericirea, nu fi asa pesimista. Eu-ti suflu o imbratisare calda si-un gand bun ca sa te prinda craciunul cu feeling-uri mai pozitive. Capul sus domnisoara, nu merita sa suferi in viata asta.
Cu toti avem momente cand ne saturam. Dar nu cred ca suntem in masura sa judecam, mai ales sa spunem ca ne-am saturat de viata.Pentru ca nu suntem noi stapanii vietii ci Dumnezeu, si tot El hoataraste ce e mai bine pentru noi.Nu dispera.Cauta fericirea alaturi de familia ta. Timpul este cel mai bun leac. Ce-i al tau e pus deoparte.Gandeste-te ca sunt alti tineri care nu au un acoperis. o bucata de paine sau cel mai important nu au sufletul cald al mamei si al tatalui.Sarbatori senine si fericite in sanul celr dragi! Capu sus si credinta te va ajuta sa-ti gasesti rostul vietii.Numai bine.
Stefaniaelena1234 întreabă: