anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut ma numesc Andrei si as dori sa aud parerea voastra referitoare la intrebarea mea. Acum cateva zile m-am masturbat si mi-a iesit sperma. Mai sunt virgin?

20 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Nu are niciolegatura, daca n-ai facut sex inca mai esti virgintongue

Nu are niciolegatura,daca nai facut sex inca mai esti virgintongue

Nu are niciolegatura,daca nai facut sex inca mai esti virgintongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ala de 22 de ani? big grin esti ce vrei tu...

| cîrne a răspuns:

Spune-mi ca nu esti cel de 22 de ani, pentru ca eu chiar crezui ca fu o gluma buna.

| buburuzAndreea a răspuns:

Da, mai, normal ca esti virgin. Eu cred ca indiferent de modificarile fizice care se produc (la fete ruperea himenului si la baieti ar putea fi ruperea atei, desi e posibil ca ata sa nu se rupa niciodata, nici dupa multi ani in "campul muncii"hee hee ), esti virgin pana la primul contact sexual propriu-zis.

| ShaKuri a răspuns:

Frate. noi suntem virgini.cand vremhappy... nu ne poate verifica nimeni. In cazul tau. nu esti virgin.ca de ar fi asa. nu ar mai exista virgini de 40 de ani...laughing. intelegi tu.

nony
| nony a răspuns:

Andrei.roaga-i pe aia de la NASA sa te trimita pe luna prietene, esti strain pe planeta asta.rolling on the floor

nony
| nony a răspuns:

Apropo, ai avut noroc ca ti-a iesit sperma si nu ti-a iesit vreun rinichi...ai grija alta data, k?hee hee

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita.Inca mai esti virginwinking

| ShaKuri a răspuns:

Ce se mai pricep fetele astea. of of of... la 16 ani au o istorie in spate.

| diiiiiannnnaa a răspuns:

You're virgin laughing te iau de sotz love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde cit de aprig te-ai masturbat si ce-ai folosit?

| coolgirl89 a răspuns:

Omg rolling on the floor
Normal ca esti, doamne. laughing

| stefania_1130 a răspuns:

Poti sta linistit normal ca mai esti virgin atata timp cat nu ai facut sex cu nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andrei, dragul meu, asculta-ma cu atentie, te rog, este un sfat avizat medical, nu fac glume proaste si ironii pe tema aceasta.In partea superioara a penisului, se gaseste o zona numita ata preputului, este foarte elastica, flexibila, si numai intr-un act sexual se poate rupe definitiv, masturbarea implica un fel de pregatire pentru inceperea vietii sexuale, dar virginitatea nu iti este periclitata. Iar ceea ce tu ai numit,, sperma,, nu este sperma, dragul meu este lichid seminal, indiferent de varsta, daca pana acum nu ai intretinut relatii sexuale, testiculele nu sunt pregatite din punct de vedere hormonal sa, secrete sperma, lichidul seminal este caracteristic virginilor, sperma este caracterisitca persoanlor care si-au inceput viata sexuala, dar si lichidul seminal are in compozitie, ca si sperama de altfel foarte multi spermatozoizi.

| M.J. a răspuns:

Da. spe fericirea ta inca mai esti virgin... app, pana cand?

| Babushka a răspuns:

laughing N-are nici o legatura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar il afecteaza cu ceva daca ia curs din vina masturbari