Nu inseamna ca esti gay, inseamna ca ai un atasqment emotional fata de el.A fi gay inseamna sa ai atractie fizica la modul sa ai fantezii sa eu tragi.In rest ce ai descris tu, sunt doar niste glume proaste si un atasament emotional
Te vei porpii intr-o zi cand iti va dupe unul oasele, ca asa ceva nu este normal si nici sanatos.
Eu ti-as recomanda sa mergi al un psihiatru, daca esti incapabils a intelegi sa sa te opresti.
Buna.Nu pare prea serios ce spui aici? Rezulta destul de multa confuzie si tot tu trebuie sa iti dai seama ce iti doresti de fapt si ce orientare ai.
Băi,una peste alta, ceva nu se leagă
El te bate la fund și ți-l pișcă, iar ție ți se scoală când te atinge.
Sunteți amândoi gay, asta e adevărul.
Acceptați și asta e
Deci tu ne spui o poveste aici despre gay si la final zici ca nu esti gay?
ce poate insemna asta?
eu zic sa il saruti direct dupa sa ii faci un hickey pe gat
Sfatul meu e să nu pui prea multă presiune pe tine singurel cu faptul ca ești sau nu gay, poate ești bi, sau hetero, sau chiar gay. De unde o să știi dacă nu încerci? Ar trebui să faci ce crezi ca te-ar face fericit și să îți dai frâu liber sentimentelor, nu te mai împotrivi, la urmă urmei poți fi plăcut surprins! ☺️
Din ceea ce zici noi înțelegem ca îți plac băieții adică ai fi gay sau bi. Fetele îți plac? Ești mai atras de fete sau de băieți?