| lilx3spre10 a întrebat:

Salut ma numesc catalin si nu de mult mi-am facut o prietena... pe 24 ianuarie esti ziua ei de nastere si coincidenta si a mea. am nevoie de cate indrumari sfaturi. nu stiu unde s-o duc in club de fite sau la restaurant select? cu ce sa mergem cu dacia sau mercedes (am si dacie si mercedes) si... ar mai fi ceva cu ce sa ma imbrac? cu blugi sau la costum? plss help me cat mai repede happy:X

Răspuns Câştigător
| eagleeye a răspuns:

Catalin! Doar atat iti spun! NICIODATA nu fi fals! Fii asa cum esti tu! Cum te simti tu bine si o sa iasa perfect! Daca iti place fata si nu vrei sa te indragostesti iar mai apoi sa te desparti suferinte etc etc, poarta-te normal! Fara minciuni, prefacatorii! O vei invata cu un Catalin superficial care nu te caracterizeaza iar mai devreme sau mai tarziu nu vei mai face fata sau pur si simplu nu vei mai vrea si atunci se va rupe! Din vina ta! Tu ai invatat-o! Fii tu insuti, ai incredere in tine si daca fata nu raspunde este clar ca nu este pentru tine! Ce-i al tau e pus de-o parte! Faze gen dacie, mercedes, blugi. pfiu astea sunt materie neglijabila! concentreaza-te pe tine! nu fi superficial!

7 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Aici depinde cei place ei, daca prefera cluburile mergeti la club, daca ii place orice, atunci mergeti intii la restaurant, mai mergeti undeva in oras la niste localuri faine unde va puteti distra, sa umblati toata ziua, si noaptea mergeti la un club.Imbracate in blugi si o bluza/tricou fain. I-ai un buchet mare de flori si un lantisor sau inel.

Apropo, sa mergeti cu mercedes-ul!

Sper ca te-am ajutat, trebuie sa stii u mai bine unde i-ar placea ei sa mergeti! Bafta, sa va distrati la maxim! happy

| SperanteSpulberate a răspuns:

Pai, Fi tu insuti, asa o sa te placa cel mai mult, imbraca-te comod, nu te imbraca cu haine cu care aproape nici nu poti umbla, pai care e mai confortabil [la mercedes VS dacia ], duce-o la restaurant, daca nu e fitoasa! Cadoul ar fi sa ii iei un buchet de trandafir cu un inel, sau rama cu voi.etc.
Bafta si Sarbatori Fericite!

| RzC_2505 a răspuns:

Asta mi se pare mai mult suferinta... nu t supara ca iti zic... merge-ti undeva unde sa va placa la amandoi nu trebuie sa iti cheltuiesti alocatia p tot anul ca sa o impresioneziwinking succes

| ganton a răspuns:

Cred ca mai degraba un restaurant asa, intre. Eu am fost intr-unul, bucurestiu insular sau cam asa se numea si au mancare buna + dragut inauntru. Acuma cu ce sa mergi nu stiu laughing, e pe la Hala Traian, deci nu e cine stie ce zona.

| sanders a răspuns:

Da deci tu ai si dacie si mercedes si spui ca vrei sa o duci intr-un club de fite sau la un restaurant select si mai intrebi daca te imbraci cu blugi sau la costum.Eu iti zic asa du-te la restaurant doar cu blugi fara tricou cu dacia si daca e mai du-te si cu un trabuc dala de jum de metru in gura si esti cel mai tare din parcare.rolling on the floor

| lilx3spre10 explică:

Va multumes frumos pentru ajutorul oferit Sarbatori Fericite!

| K_6064 a răspuns:

Esti din Bz? Prietena ta se numeste Bianca?