Cere-i nr de tel... dupa invit-o la un suc, si cu incetul ii spui ce simti pentru ea si o intrebi daca si ea simte la fel pentru tine. Tu trebuie sa faci primul pas ea sigur te place. Baiatul trebuie sa ii spuna primul fetei ca o place nu invers. ucces! Funda?
Fa ce simti. Eu zic sa ramaneti doar voi doi si atunci sa o intrebi daca puteti fi mai mult decat prieteni. Din cate spui sigur te place. Nu ai ce pierde. Fa ce iti doresti in viata. Succes :*
Daca spui ca esti mai timid, incepe prin a-i face mici complimente, pup-o pe obraz cand o intalnesti.si o sa-ti dai seama daca te place.Si daca deveniti mai apropiati, totul o sa vina de la sine
Nu trebuie sa fi timid.In aceeasi situatie a fost un baiat de la mine din clasa care o placea pe colega mea de banca,iar intr-o zi dupa ore el a intrebat-o daca vrea sa o conduca acasa, dar povestea asta nu a avut finalul de poveste pentru ca colega mea nu-l placea.
Dar, incearca si tu, sti cum se spune. Incercarea moarte n-are.
Daca merge bine si accepta sa o conduci acasa cand ajungeti intreab-o daca vrea sa iesiti la o plimbare in parc, sau la un suc.
Daca zice da, sa ii dai un singur trandafir cand va vedeti in oras.
P.S. Sa nu incerci sa o saruti din prima. Seara dupa ce ai conduso iar acasa sa ii dai un pupic pe obraz iar daca la a doua intalnire o saruti)).
Succes! Ai incredere.
linarkfts întreabă: