| nycolas a întrebat:

Salut ma numesc damian, problema mea sta in felul urmator,,, as dori sa cunosc o fata mai grasuta pentru o relatie serioasa... daca va intrebati de ce genul asta de fata? pentru ca le iubesc la nebunie si imi plac foarte mlt, ma poate ajuta cineva cu uun id sau ceva...mersi anticipat

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eh,Damiane,in loc sa fii pe strada,in cofetarii,baruri si mall-uri,tu tot pe calculator o cauti.
Ti-am mai spus asta o data si mesajele tridimensionale inca nu sunt functionale ca iti trimiteam una,poate te linisteai.
Lasa calculatorul si, mai ales, nu spera sa gasesti pe TPU ceea ce vrei tu.
Nu e site de cunostinte si nici de matrimoniale!

| Michiiiiiiiiii a răspuns:

Fii atent:O.
Am gasit eu una, sau mai multe.

http://www.matrimoniale.ro/

| DrunkenRat a răspuns:

Ai incercat sa cunosti un stalp de telegraf?
Serios acum. Genul de fata pe care il cauti, prin definitie nu va spune "eu sunt", nu? Daca ar spune, atunci n-ar mai fi ea.

| seen a răspuns:

Du-te frate la colt de strada stai la o samanta ceva si trebuie sa apara donsoarele

| narcysutza a răspuns:

Pe bune te cheama damian? super tare eu il stiu din skrillex make it bun them in legatura cu fetele lasa.o balta adica multe ne speriem cand unul habar n.am cine e intreaba asa nu suntem la matrimoniale dar pe mine oricum ma fascinezi in primul rand cu numele dar eu stau calma si linistita ca am 48 kg si 14 ani deci... dupa mine nu vii laughing