Pai. daca si el a facut-o si u..sunteti chit...si mai cred ca ar trebui sa nu te mai uiti pe fb lui, sau pe mess..la conv..ca n.are rost. da e sa fiti impreuna o s fiti. da mai lasa timpu s treaca.
Clar aveti o relatie deprimanta.
Nu cred ca ai facut bine incepandu-ti viata sexuala cu el, nu erati deloc pregatiti.
El te inseala la tot pasul iar tu pari foarte indiferenta la asta.Se pare ca oarecum va asemanati si de-aia va acceptati defectele astea. Aveati o relatie dar fiecare o mai facea si cu alti...asta e dezastruos si nu e deloc iubire.
Eu zic sa o lasi balta, ca nu va potriviti. Poate mai cresteti si realizati cat de copii ati fost!
Bafta!
Omg! Asta clar nu mai e iubire! Poate vrei sa te razbuni si sa-i faci in ciuda, dar nu persoanei iubite! Pentru ca o iubesti nici nu te poti gandii sa-i faci vreun rau. Daca el ti-a facut un rau tie, trebuia sa fi constienta ca daca te iubea nu se uita la alta, nu se saruta nu facea S3x, si in ochii lui erai doar tu! Pretindeti ca iubiti dar nici nu ati dat de asa ceva...Whatever..Despartit-impacat-despartit-impacat asta esti ciclul relatiei voastre! Si nu stiu cat de mult poate sa-ti mai spuna Te Ador, Te Iubesc, cat timp se comporta oribil cu tine! Iti inchide telefonul in nas, si sa-ti spuna "taci odata" Wtf!? And i said i love you!? No way..baiatu nu te iubeste, poate TE-A IUBIT! Dar dupa cum reactionati si va razbunati suna de parca ar fi un cerc de gelozie si nimic mai mult.Nu cred ca ar trebui sa-i mai accorzi atentie, cata vreme isi bate joc de tine in ultimul hal.ba cu alta, ba cu tine, ba cu o amica, ba cu tine! Ar trebui sa pui stop, fiind constienta ca doar se joaca cu tine si nu te iubeste. Ia-ti un baiat cuminte! Scuze de eventualele greseli de tipar si sper ca te-am ajutat cu ceva.Stiu ca tu esti oarba pentru ca te uiti la el, dar trebuie sa privesti realitate.
Buna Diana. Eu te sfatuiesc sa nu-i vorbesti o vreme, daca te place, se intoarce la tine. Daca nu te contacteaza dupa 2-3 saptamani, pune pe cineva sa-l cheme undeva unde sa fii tu, ii faci o surpriza... o sa-i placa, crede-ma.