Mananca cXXXt din gura cum faci de obicei la intrebarile altuia si ai sa pui 0-10=-10 kg
Eu zic sa nu iti faci griji, stiu baieti care sunt si mai slabi decat tine la aproape aceiasi inaltime. De ex un prieten de-al meu avea pe la 15 ani 54 kg si 1, 76m. Acum are 18 ani, 67 kg si 1, 80 m Cu timpul mai pui pe tine...si daca nu, sunt o gramada de fete care adora tipii slabi. Bafta!
P.S: Mai bine slab decat gras
Trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa nu sari peste nici-o masa a zilei.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti(mici sau medii), spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate, nuci, alune sau fistic. Daca dupa cateva luni(minim 3) nu se observa nici-o diferenta, e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate.