| Nov a întrebat:

Ma numesc Gaby, am 15 ani. in aprilie fac pe 25 fac 16, inaltime : 1, 74, greutate, 50 Kg, vreau sa stiu si eu cum as putea sa mai puntin pe minehee hee stiu ca ultimele 2 cifre de la inaltime se scad cu 10 si ar veni greutatea initiala din cate imi aduc aminte.
Care stie funda! si nu ma luati ca manca sanatos si fa mult sport ca ma doare capuhee hee, nu mananc de la fast-food si nici cipsuri (obisnuita. )!

6 răspunsuri:
| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Mananca cXXXt din gura cum faci de obicei la intrebarile altuia si ai sa pui 0-10=-10 kglaughinglaughing

| Bondgirl_7645 a răspuns:

Eu zic sa nu iti faci griji, stiu baieti care sunt si mai slabi decat tine la aproape aceiasi inaltime. De ex un prieten de-al meu avea pe la 15 ani 54 kg si 1, 76m. Acum are 18 ani, 67 kg si 1, 80 m Cu timpul mai pui pe tine...si daca nu, sunt o gramada de fete care adora tipii slabiwinking. Bafta!
P.S: Mai bine slab decat gras happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa nu sari peste nici-o masa a zilei.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti(mici sau medii), spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate, nuci, alune sau fistic. Daca dupa cateva luni(minim 3) nu se observa nici-o diferenta, e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate.