Eu zic sa o uiti. Nu se merita sa stai dupa o fata care nu stie ce vrea sau poate care vrea doar o distractie cu tine. sunt destule fete
Sincer nu prea cred ca sunt sanse. ati avut o relatie de 3 zile in care abia ati apucat sa va cunoasteti un pic. deoarece tu doar dupa 4 zile ai aflat ca ea are iubit si asa mai departe.
mai vorbiti la tel?
eu zic ca poti pastra aceasta iubire ca o frumoasa amintire.
o iubire de vara
Sa o cauti peste ani...o sa intalnesti pe altcineva pana atunci de care o sa te indragostesti adevarat
Ca sfat:nu astepta sa te sune ea,o fata care se respecta nu trage de baiat, probabil ca asteapta ca tu sa o suni si nu invers. Vorbeste cu ea, spune=i ce simti si poate se naste o relatie frumoasa. Daca nu fete sunt destule
succes
Ar fi bine sa o suni si sa vorbiti...si sa ii ceri id...macar ca amici sa vorbiti daca nu puteti fi impreuna.Cred ca a fost atrasa de tine a simtit ceva.
Parerea mea este ca trebuie sa ti-o scoti din minte.
Fata s-a jucat,erai diferit,erai altfel,vroia sa incerce si altceva,o fi in firea ei,nu stiu,dar s-a jucat de-a dragostea!
Regret ca tu ai pus atat suflet in povestea asta,a fost un foc de paie,o dragoste ca ploile de vara,scurte si repezi!
Nu te mai gandi la ea,e spre binele tau.
Ai o viata in fata,fete vei cunoaste, mai bune si mai frumoase ca ea, crede-ma.
Stiu ca ea ti-a atins o coarda a sufletului tau si e greu sa recunosti faptul simplu ca te-ai indragostit.Stai de vorba cu tine,un barbat analizeaza problema la rece si o rezolva.
Trebuie sa te vindeci,povestea a fost extrem de scurta,oricat de intense au fost sentimentele, oricat doare acum.
Incearca sa intelegi corect ceea ce-ti scriu.
Cauta sa te vindeci, sa uiti si continua-ti drumul.
Viata reala te asteapta.Da-i o sansa!