Un testicul mai mare decât celălalt este un semn al cancerului testicular. Umflătura este un simptom al acestei boli incurabile.
Nu ai cancer testicular, ai o inflamatie a testiculului drept care-ti va trece fara nici un medicament.
Nu te lua dupa cei care cauta sa te sperii ca ai cancer! Cand intri in erectie si nu te descarci prin sex ti se impietresc testicolele.Ca sa se moaie si sa nu te mai doara, elibereaza-le de tensiune masturbandute! Consecintele nu vor fi grave.Nu te lua dupa asazisii cunoscatori care te ameninta cu apocalipsa daca te masturbezi.Ai incredere in mine!
Eu iti recomand sa te duci la medic, eu am fost operat la testicul sting ca era umflat si rosu si ma durea cind puneam mina, mai bine te duci la medic
Domnisorule marian daca ai avut penisul in stare erecta mult timp in ziua respectiva e normal sa te doara si sa se umfle testiculele. Ce trebuie tu sa faci e simplu te masturbezi sau daca ai cu cine sa intretii un act sexual. Iar pe problema cealalta la toti baieti/barbatii e la fel un testicul e mai jos si unu mai sus nu ai nici un cancer.;-)