Ceea ce ti-am zis eu nu ii aiurea, gandeste logic, cand iti place o fata pe autobuz si o vezi in primele 5 sec,iti zici singur "ce buna/frumoasa ii",dar daca stai mai mult si te tot holbezi ca un bou la ea,s-ar putea sa iti zambeasca,dar bineinteles ca nu mai ai curajul sa te duci la ea,pentru ca vei zice ce am zis si in postul anterior:
E prea inalta petru mine,prea frumoasa,sigur are un prieten,mi-a zambit din politete,etc sunt multe ce iti vin in cap...
Nu ai sa vezi o fata sa faca primul pas(o fata decenta)si inca ceva incepe usor sa saluti fete necunoscute si intreabale cat ii ceasul,unde ii facultatea cutare(liceu in cazul tau,orice) o sa prinzi curaj exact ca si cu colega ta de banca,care probabil te place,dar daca nu actionezi o sa fie cu altu si o sa iti zici pana la urma;
CE PROST AM FOST,PUTEAM SA INCERC MACAR.
PS:Spune-i la taicat-o sa te initieze cu o fata,pe mine tata ma ajuta tot timpul, numai vad ca imi suna telefonul si ma cheama anumite fete sa le fac calculatorul etc si mai departe sti tu (nu practic inca, dar astetam multe de la tine)
Esti un baiat super,ceea ce-ti lipseste este doar increderea in tine! Pentru ca esti mai timid,eu zic sa incepi cu colega fata de care nu ai inhibitii! Stii de ce? Nu numai ca nu vei face gafe, dar de fapt "chimia" ta cu acea fata, se potriveste.Nu vei suferi. Dragostea, este uneori asa aproape de noi, dar noi suntem atat de orbi...
Te maturizezi normal si frumos. Ceea ce descrii tu sunt primii pasi spre adolescenta! Si e bine cum ii faci, incet dar siguri.Un singur sfat iti dau:schimba-ti parerea despre tine si vei deveni astfel mai increzator in fortele tale, in sentimentele tale! Succes!
Da sunt cu 3 ani mai mic ca tine...si eu sunt mai timid.Dar nu inteleg un lucru. daca pana acum nu te-ai gandit la asa ceva de ce sa te gandesti acum, asteapta monetul ca vei gasi tu pe candva care sa te iubeasca...si daca vrei sa-i zici asta cuiva trimitei un mejas pe mobil n-o sa regreti chiar daca o sa te refuze o sa stai suparat un pic si apoi o sa te simti macar impacat ca ai incercat.Nu am experienta dar eu asa gandesc
Bánuiesc cá esti la liceu, iar liceul este plin de fete, ai un prieten, prietenul tau cunoaste o fatá, te imprietenesti cu ea, fata respectiva are mai multe prietene = ai de unde alege.
Nu inteleg aceastá timiditate? nu te omoara nimeni frate dacá vorbesti cu o fata!
Iti dau un sfat :
Cánd te trezesti dimineata sa mergi la scoalá, spune-i la timiditate sa mai doarmá putin si tu du-te frumos la scoalá, uitate la o fatá isistent, a 2 a zi se uitá ea la tine, a 3 a zi cand e singurá te bagi in seama cu ea incepi cu : Buna. ne cunoastem? si asa continui convorbirea cu ea, a 4 a ii ceri ID-ul de messenger, a 5 a zi vorbesti cu ea la scoalá si pe messenger, a 6 a zi e weekend o inviti la un suc in parc spre seara un pupic pe obraz spunandu-i in soapta la ureche ca o placi, a 7 a zi ( Duminica ) ii spui daca vreti sa va plimbati iar ca ti-a placut si nu stiu ce, a 8 a zi vorbesti cu ea, comunicati cat mai mult si incet incet te imprietenesti cu ea si o sa tina la tine, o sa ti la ea, o sa va iubiti, o sa muriti unu fara celalalt, o sa se termine dintr-o prostie, o sa iti tai venele pe TPU. O seara buna!
Eu am o cu totul alta parere despre cum sa agati" o fata, din momentul in care ai vazut o fata nu sta pe ganduri deloc si intra cu ea in vb (adica in max 5 sec)nu te gandi la ce o sa ii spui pentru ca atunci apar emotiile
E prea frumoasa pentru mine,sigur are un prieten,nu sunt destul de frumos pentru ea si usor usor zici ca incerci alta data... e de ajuns sa ii zici un simplu salut sunt cristi si sa ii intinzi mana. Discutia va continua de la sine,cauta ceva de care sa te legi in conversatie haine,agrafa orice,pentru un baiat timid cam asta este cursul,deoarece daca stai mai mult te pierzi iti vin zeci de idei care nu isi au rostul
In concluzie actioneaza rapid,daca o sa iti zica ca are prieten nu ii din cauza ca nu vrea sa vb cu tine cu chiar are, de obicei o fata se pierde si ea cand o iei asa tare si esti in avantaj.
Succes si sa revi cu o poza cu prietena.
PS:poti sa incerci asta in mall, buss si pentru mai mult curaj mai ia-ti un prieten langa tine
Ai mai multa incredere in tine! asta iti lipseste, nu iti da nimeni in cap, esti liber sa spui si sa faci ce vrei!
Sfatul meu este sa ai mai multa incredere in tine si daca unei fete ii place de tine nu mai conteaza ca esti timid sau chestii de genu.Si prietenii tai au dreptate, mai iesi si tu prin oras, mai plimba-te si o sa scapi de timididate. Apropo:cu colega ta de banca ce s-a intamplat? Adica de ce nu incerci sa fii cu ea? Sper ca te-am ajutat...Pa!