| TheSorin82 a întrebat:

Salut, ma numesc sorin si am 28 ani.Am cunoscut o fata pe care o iubesc din toata inima, eu muncesc in belgia, iar ea sta in romania. Problema noastra este de cand sunt aici, la doua trei zile ne certam(vorbim pe mess sau la tel)din cele mai stupide motive.Si vreau sa va intreb care poate fii cauza? Oare frustrarea ca nu suntem impreuna? va rog sa-mi raspunde ti ca nu vreau s-opierd, o iubesc cum imi iubesc viata

9 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Eu cred ca singura problema este neincrederea. Fiecare cu a lui! Adunata, da pe afara.
Daca ati incerca sa nu va mai imaginati porcarii, nu v-ati mai certa din toate nimicurile.

Teoretic : voi ati avut o relatie reala sau doar virtuala? Pana acum ...ca n-am inteles bine.

| alexandra21_3435 a răspuns:

Singurul motiv e faptul ca sunteti departe. cateodata faptul ca e dor de cineva ne face sa ne schimbam atitudinea.

| MariusPopa a răspuns:

Sorin. am trecut si eu prin ce treci tu acum.
Intotdeaunu distanta... face ravagii. cu alte cuvinte ochii care nu se vad se uita.
Sfatul meu prietenesc este daca poti sa o iei cu tine acolo sau daca nu faci cine stie ce acolo vino acasa ca o pierzi.
Daca gresesc sa ma corecteze cineva.

| MariusPopa a răspuns:

Sorin am trecut si eu prin ce treci tu, sfatul meu este sa incerci sa vorbesti cu ea, sa incerci sa fii mai calm, sa ai rabdare intr-un cuvant.
O a 2-a varianta ar fi sa o iei si pe iubita ta la tine, iar daca nu se poate iar tu nu castigi suficient si nu ai un motiv bine intemeiat sa ramai acia...eu zic sa te intorci la ea pentru ca altfel o vei pierde.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Anonima3127 a răspuns:

Da... a intervenit o schimbare in vietile voastre.Probabil va este greu sa va acomodati cu faptul ca sunteti departe unul de celalalt. E sentimentul acela de nesiguranta, si de frica de a nu-l pierde pe cel drag/cea draga. Daca esti plecat de curand, e oarecum normal, desi suna ciudat, acest lucru, pana invatati cum sa va comportati in aceasta noua situatie.

Sa aveti rabdare unul cu celalalt, sa nu uiti sa ii spui mereu ce simti pentru ea, ce inseamna ea pentru tine, pentru a trece peste aceste momente.

Probabil iti e greu sa te confrunti si cu aceasta situatie, din moment toate viata ta, mediul, totul s`a schimbat pentru tine, si trebuie sa te obisnuiesti cu toate astea, si plus mai vine si problema cu prietena.Insa nu iti pierde increderea si puterea, mergi mai departe, ca dupa un timp toate vor reveni la normal.

Mult succes >big grin

| adina_8849 a răspuns:

Buna sorin! eu zic ca ii este foarte dor de tine si invers cred ca e unul din motive. teama ca te poate pierde si invers ca u o poti pierde pe ea ar mai fi un motiv. iar distanta isi are si ea rolul in cearta voastra. daca esti sigur ca te iubeste nu ar trebui sa-ti faci atatea griji.incearca sa vorbesti cu ea si intreab-o ce se intampla. e singura in masura sa te ajute la dilema ta.multa bafta! si sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intoarcete in tara!