| TavStar a întrebat:

Salut,ma numesc Tavi si de o vreme am pus ochii pe o fata de la mine din clasa.Sunt la liceu in clasa a 10 a si sunt o fire foarte timida. Abia am reusit sa ii scriu pe facebook acum in weekend, am fost foarte emotionat. Oricum ea din cand in cand mai vine si mai sta cu mine prin pauze, mai ma cheama sa stam in aceeasi banca in ore etc.Problema e ca acum un an am mai patit ceva de genul cu alta fata cu care vorbeam mult, ne intelegeam bine si ......De valentines day m-a refuzat sa iesim in oras dupa ce i-am facut un cadou.Din acest motiv imi este frica sa ma avant sa vorbesc cu fata de care imi place.As dori sa imi ziceti niste lucruri pe care o fata le face cand te place.De exemplu pentru data viitoare cand voi vorbii cu ea sa am niste lucruri dupa care sa fiu atent ca sa pot deduce daca ea ma place sau vrea sa fim doar amici?
E o fata mai linistita dupa punctul meu de vedere si semanam in anumite aspecte, rade mult cand vorbim si chestii.Ma scuzati pentru intrebarea asa de lunga dar sunt foarte turbo dupa ea.Mersiii

Răspuns Câştigător
| Finetti1313 a răspuns:

Daca ati facut schimb de nr de telefon si ea iti da prima mesaje sau te suna e un mic semn.
Ideea e sa nu te grabesti. Daca te grabesti ai sa o speri si veti mai fi impreuna. Nu vreau sa spun sa o lasi pe ea sa faca primii pasi, dar nu alerga dupa ea.
Daca prefera sa stea cu tine decat cu altcineva, daca intrerupe o discutie ca sa vorbeasca cu tine, daca iti atinge mainile sau hainele in gluma atunci cand vorbiti... cam astea sunt primele lucruri...
Si daca in clasa se muta langa tine sau apreciaza prezenta ta atunci cand stai langa ea.
Fetele nu iti dau semne clare atunci cand vor sa iti spuna ceva subtil. Trebuie sa o cunosti foarte bine si asa o sa iti dai seama daca vrea sau nu o relatie.
Si tu, de asemenea, trebuie sa ii transmit niste "semne" suptile prin care sa ii dovedesti ca o placi.
Daca iti place de ea cu adevarat va trebui sa ai rabdare, dar sa te si grabesti in acelasi timp pentru a o face sa se indragosteasca de tine.
Sfatul meu: fetele urasc cand trebuie sa se bage in seama. Daca tu esti cel de care ii place atunci cand vorbesti cu ea sau cand ii trimiti tu primul un mesaj ii va placea. Toate fetele iubesc atentia.
Sper din suflet ca te-am ajutat. funda?

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Dacă crezi că are o părere bună despre tine ar trebui s-o inviţi în oraş, la un suc, plimbare, ciocolată caldă la ce vrei tu.
Poate după câteva întâlniri se şi îndrăgosteşte, cine ştie...

Succes!

| sayWhaaat a răspuns:

Misca repede si invit-o la o plimbare, unde o tii de mana, o saruti, etc...
Altfel...you're screwed.

| ByCats a răspuns:

Incearca sa ii spui ca o placi! Poate te place si ea! sau poti sa o inviti in oras si sa ii spui asta!

| Oniisu a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica de ce se va intampla. Trebuie sa gandesti pozitiv si incearca sa fii cat mai deschis fara timiditate. Daca ai numarul ei telefon da-i mesaj, vorbiti.
Nu se va intampla nimic rau. Invito undeva in oras, la un suc, undeva si deschide-ti sufletul. Ia-o cu usurelul, spune-i ca o placi pana nu v-a fii prea tarziu happy.
Sper ca te-am ajutat. :*

| N0i a răspuns:

Pai, tavi, ca sa vezi daca te place, sau ca sa-i arati ca o placi ar trebui sa o bagi in seama mai mult decat pe celalte fete, sa i spui ca-ti place cum s-o imbracat azi, sa incerci sa te uiti in ochii ei si sa vezi cum reactioneaza, sa te duci la ea la banca si sa incepi sa vorbesti cu ea asa lucruri serioase..si apoi eventual, daca vezi ca e interesata sa o inviti in oras, cred ca e mai bine sa eviti le spui si altor baieti, pentru ca e posibil sa rada in caz ca te refuza.happy