| Rares2017 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns serios la intrebarea : Cum pot sa ma bag in seama cu o fata mai mare decat mine cu vreo 2-3 ani? eu sunt in clasa a9-a si avem ceva lucruri in comun deoarece eu am intalnit-o la un concurs de desen cu scoala (ea deseneaza foarte frumos ) iar acum nu o mai vad decat rareori cand intru la scoala dupa amiaza iar ea iese atunci. Nu cred ca are Facebook pentru ca nu este prietena cu niciun coleg de al ei asa ca nu pot lua legatura cu ea in acest mod. Ca sa stiti ea este mai scunda decat mine, este foarte frumoasa si nu are prieten. As avea sanse cu ea?
Daca da atunci cum sa intru in vorba cu ea? si daca o fac ce subiecte sa abordez.O glumita ceva care sa o faca sa rada sau un fel in care sa o tachinez... stiti? ( sunt inventiv si creativ dar vreau un inceput... sa am o introducere laughing) )
Sa ii cer numarul de telefon imediat dupa ce facem cunostinta? ( ea nu cred ca ma mai tine minte de la concurs deoarece nu prea am vorbit. a fost uimita de desenul meu si l-a complimentat...dar doar atat...nici macar nu stiu cum o cheama :/ )
Va rog mult ajutati-ma am mare nevoie. ( orice sfat ajuta )
Promit Dau funda celui mai bun raspuns si ii raman recunoscator. Va multumesc anticipat

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine las-o în pace.

| StevenMetalhead a răspuns:

Hey salut frate, important e să acționezi. Uite cum ar arăta ok :
Dacă zici că o vezi mereu ieșind, ai putea să te plimbi un pic o data cu ea și să-i spui : "Salutare, eu te țin minte de la concurs de desen, știi mi-a plăcut foarte mult desenul tău. Ea poate să se rușineze și să-ți spună mersi ( deja depinde ce caracter are ). Apoi tu mergând o dată cu ea ai putea s-o întrebi, " știi aș vrea cumva să mai comunic cu tine, pe unde te pot găsi? "
Poate ți se pare prea direct, dar crede-mă că fata nu va fugi de tine, întreab-o de Facebook sau poate cumva la pauză s-o poți găsi...zii că vrei s-o întrebi ceva. Și apoi deja vezi cum va fi situația, cel mai bine frate îți spune să nu te apuci să memorizezi ce ai de gând să-i spui. Pur și simplu, apropie-te și spune-i ce ai de zis. Asta-i tot. Simplu și practic. Curaj!