| Anonimat018 a întrebat:

Salut,Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Acum 3 sapt am fost la ziua unei prietene și am stat peste noapte mai mulți. Sora ei de 15 ani și eu suntem la fel prieteni buni de câțiva ani și pe la 2 noaptea când ne uitam la un film am pus capul pe picioarele ei și fiind excitat am băgat mana acolo la ea și prin colanți o atingeam și o gâdilam oarecum. La început am zis ca nu ii place dar urm. data când am mai fost am ajuns în aceeași ipsotaza și ea se uita la film normal cât eu o frecam acolo jos. Ce credeți e o chestie doar de moment sau i-as putea propune sa facem ceva? Ambii avem 15 ani

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Vorbeste cu ea deschis despre relatia asta dintre voi care o fi ea. Ii poti spune ceva de genul: "De ceva timp ne-am tot atins si am tot avut anumite momente de genul, ce fel de sentimente simti tu pentru mine?"
Asta ar fi un punct de referinta, dar tu poti schimba cuvintele cum vrei tu in asa fel incat sa-ti fie mai convenabil si pentru tine, dar si pentru ea. Si de acolo te descurci.

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La varsta voastra nu este ok sa face ti sex, sunteti ambii minori, ea nu are dezvoltate organele sexuale si nici tu, si daca cumva o lasi insarcinata ce faci? Sunt pregatiti parintii tai sau a ei sa devina bunici? Sau tu te vezi tată la 15 ani? Vezi ti de scoala si numai stîrnii dorintele sexuale atita vreme cit voi nu sunteti inca majori, mai stai 3-4 ani după 18 ani si cand si fata este majoră nu acum.

| Emilian65 a răspuns:

Ce ați putea face altceva, la 15 ani?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Emilian65):

In mod normal nu prea e ok sa te spargi la anii astia, dar na, nu-i poti opri pentru ca ajung ca indienii aia libidinosi care sunt disperati sexual daca le opresti apetitul sexual. Asa ca de ce sa nu-i educi cum sa o faca protejat cu analize facute si responsabil... E mai bine asa decat sa suprimi ceva ce vine natural din organism.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca doar ai facut asta fara sa vb cu ea pana acum, nu crezi ca e cam creepy?

| Anonimat018 explică (pentru StoicAnalysis):

I mean noi am mai avut tangente când o mai chemam la mine și chiar ne am uitat și pe telegram la chestii

| ValentinMihai78 a răspuns:

Are 15 ani, e ceva nou pentru ea. De asemenea, aveți grijă să nu fiți prinși, riști multe! Jucați-vă prudent și cu hainele pe voi!

| Sistemulxxl a răspuns:

E posibil orice.

| HonorEtpatria a răspuns:

Întrebarea adevărată este: de ce nu poți să-ți vezi de treaba ta, să te gândești la școală, la ce vei face după școală, și să lași prostiile deoparte? Sunt cu 9 ani mai în vârstă decat tine, iar dacă aș avea din nou 15 ani, mi-aș scoate din cap orice gând legat de sex, și m-aș pune serios pe treabă să învăț bine, și să urmez o facultate bună dupa liceu. Am fost și eu un copil cu mintea plină de prostii în timpul adoleșcenței, perioadă în care n-am avut prietenă, dar mi-am petrecut timpul liber uitându-mă la conținutul pentru adulți.