Pai ce are daca te saruta? E ceva normal si foarte frumos Nu trebuie sa iti fie teama ca nu are de ce! E normal sa iti fie putin teama, dar odata ce te-a sarutat nu o sa mai vrei sa-ti dea drumul Curaj! :*
De ce sa-ti fie fric sa-l saruti, te rog nu te certa cu el din cauza unor lucruri chiar banale, fai pe plac.
Pfff...asa eram si eu mereu il respingeam cand vroia sa ma sarute. sigur se supara, dar noah, apoi dupa vreo 1-2 zile m-am lasat sa ma pwpe doar, iar cand vroia sa ma sarute ma tot faceam ca sunt atenta la alcv si nu stiu ce, pana ce mi-a zis pe mess ca dc nu il las sa ma sarute ca doar suntem impreuna i-am zis ca mi frica si ca n-am mai fk asta niciodata in adv sens al cuv si ca mi rusine sa nu rada de mine sau din astea... dar el ma inteles si imi tot supnea ca e inregula si cand n-am fost atenta m-a sarutat :X asta s-a intamplat doar dupa 3 saptamani de cand eram impreuna bafta si tie :*:*:*
Nu-i normal, dar probabil e nerabdator sa te sarute.Incearca sa te relaxezi. Exista niste exercitii pentru acasa :in fata oglinzii scoate usor limba si roteste-o, exploreaza cu limba(sursa: revista Cool Girl). Inceraca, nu e greu deloc.Inchide ochii si lasa-te purtata de val.Surprinde-l,data viitoare.Bafta!
Intrebarea e daca iti place destul de el? poate nu simti o atractie fata de el, daca nu vrei sau nu-ti place nu o face
Eu iti spun ca nu are de ce sa-ti fie frica si daca se supara vorbeste cu el spune-i ca iti este frica de ceva ca sa te inteleaga daca nu se poate intelege altfel cum ar fi ca tiar fi scarba de el sau asa ceva. Sau daca stie spune-i sa mai astepte putin si tu incearca sa iti infrangi teama ca nu se intampla nimic sper ca te-am ajutat.
Stiu cum te simti uite sarutal tie frica ca are o boala sa nu crezi crede ca te-a ajutat de la un pericol
Da logic ca e normal sa se supere il tot respingi desi sunteti impreuna
ar trebui sa il lasi sincer nu inteleg de ce ai o teama nu sti sa saruti sau ce?
Anonima17191 întreabă: