| Andreiyy a întrebat:

Ma scuzati daca nu am ales bine categoria. As vrea sa stiu ce poate fi inlocuitor pentru lubrifiant. Am auzit ca uleiul de masline este un inlocuitor foarte bun. Dar cred ca mai stiti si voi cateva daca vreti sa imi spuneti, multumesc. Si va rog fara raspunsuri gen "Spirt sanitar" sau alte prostii... Multumesc frumos!

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Ai auzit prost, uleiul de măsline înlocuieşte uleiul de floarea-soarelui deoarece este mai sănătos!

| AlexanderAdrian a răspuns:

Din pacate orice altceva decat un lubrefiant poate ataca prezervativul.

Daca nu folosesti prezervativ atunci iti recomand uleiurile de masaj neutre, cele incolore si insipide adica fara gust. Avand foarte putine ingrediente exista foarte putine sanse sa irite sau sa usture. Si unele creme de corp merg foarte bine, in schimb altele pot ustura si irita.

Nu inteleg de ce iti faci atatea probleme, intra pe orice sex shop si cumpara AquaGlide la 500 ml, are un pret suficient de avantajos, e un lubrefiant incolor pe baza de apa ce se absoarbe treptat in piele, e super ok.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In niciun caz ulei daca folosesti prezervativ. prexervativele nu pot fi folosite decat cu lubrefianti speciali pe baza de apa.

| Oana92 a răspuns:

Uleiul de masline a fost conceput pentru a fi folosit in bucatarie, iar lubrifiantul in timpul actului sexual. Incearca sa nu faci experimente de acest gen pentru ca o sa iasa urat de tot. Un tub de lubrifiant e maxim 20 de lei si il poti lua din supermarket. Nu te juca cu chestii serioase!

Răspuns utilizator avertizat