Se pare că preferi exploziile in locul focului mocnit.
Orice relatie își are "focul" ei, timpul ei de ardere, de consum. Poate fi rapid și intens, poate fi încet și scăzut. Cind relația arde la foc incet, ai timp sa o alimentezi. Poti sa întreții focul ei. Asta da posibilitatea ca relația sa meargă înainte și cînd combustibilul inițial s-a consumat. Pentru că cei doi au învățat cum să întrețină relația. Dar cînd totul e exploziv, totul arde rapid, te bucuri mult, dar cînd se termina, rămîne scrumul cu care nu mai poți face nimic. De aceea daca arde rapid, se și termina rapid.
Ce e de făcut? Nu mai sta nonstop cu fata. Nici măcar zi de zi. Nici zi de zi nu e indicat. La început, o întâlnire la două-trei zile, de o ora-doua, e suficient. E puțin? Stiu că așa ti se pare. Dar așa reușești să potolesti focul, ca mai apoi sa îl poți întreține. E adevărat că senzațiile nu vor mai fi același, dar, in timp, ele vor crește dacă relația continua la foc mocnit.
Lasă totul sa decurgă încet. Nu fii o rachetă care arde doar cateva minute, al cărei foc nu îl poți controla. Fii un foc de tabără ce arde o noapte întreagă, și pe care poți să îl alimentezi sa tina încă o seara daca vrei.
Daca arata-i precum Cris Evans asa cum spui erai demult cu o fată, dar din pacate arati dar ca dracu
Am specificat ca nu*( m-am exprimat gresit)!
Am specificat ca nu*( m-am exprimat gresit)