anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ma simt confuz si ciudat in acelasi timp, am 19 ani si am avut 9 relatii (nu arat ca un culturist/arat ca Chris Evans.)
Din fericire fiecare ending in relatiile pe care le-am avut au fost cu good ending in care amandoi acceptam ideea de a pune punct, doar ca am inceput sa ma familiarizez cu sentimentul asta si il vad ca pe un "deja vu" prima oara prind atat eu sentimente cat si ea sentimente intr-un mod foarte rapid, inexplicabil mie pana si in ziua de azi... (ce-a mai rapida si scurta relatie a fost de 1 saptamana (nici nu stiu daca se pune) in nici 30 de minute am ajuns intr-o relatie si vorbeam cu fata de dimineata pana seara, parca era varianta mea feminina, eram identici atat in caracter si in gandire, dar universul cum nu tine cu toata lumea si imi vine sa-l scuip, pe cat de repede a fost pe atat de repede s-a terminat))
Eu unul sunt o minte copilaroasa, inca sunt timid, imi place sa fac poze estetice, poze la jucarii(imi plac lucrurile colorate) doar ca am o parte din mine care efectiv ajung intr-un punct in care efectiv parca mi s-a deconectat creierul si nu mai am ce vorbi si treptat parca totul nu mai are sens si devine plictisitor pentru toata lumea sa stai cu o persoana posomorata care nu zice nimic cu orele si astepti si vrei sa-i scoti cu clestele cuvintele ca adori sa petreci timp...
Pe moment sunt cu alta fata si am deja 1 zi de cand nu am zis nici eu nimic si nici ea (amandoi suntem incapatanati).
N-as vrea sa se repete in acelasi mod ca si mai sus...
Voi ce pareri aveti sau povesti/experiente?
M-ar ajuta mult, caut atat sfaturi cat si critici constructive, sper sa pot ajuta si pe altii care se afla in locul meu, o zi faina tuturor.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Se pare că preferi exploziile in locul focului mocnit.
Orice relatie își are "focul" ei, timpul ei de ardere, de consum. Poate fi rapid și intens, poate fi încet și scăzut. Cind relația arde la foc incet, ai timp sa o alimentezi. Poti sa întreții focul ei. Asta da posibilitatea ca relația sa meargă înainte și cînd combustibilul inițial s-a consumat. Pentru că cei doi au învățat cum să întrețină relația. Dar cînd totul e exploziv, totul arde rapid, te bucuri mult, dar cînd se termina, rămîne scrumul cu care nu mai poți face nimic. De aceea daca arde rapid, se și termina rapid.
Ce e de făcut? Nu mai sta nonstop cu fata. Nici măcar zi de zi. Nici zi de zi nu e indicat. La început, o întâlnire la două-trei zile, de o ora-doua, e suficient. E puțin? Stiu că așa ti se pare. Dar așa reușești să potolesti focul, ca mai apoi sa îl poți întreține. E adevărat că senzațiile nu vor mai fi același, dar, in timp, ele vor crește dacă relația continua la foc mocnit.
Lasă totul sa decurgă încet. Nu fii o rachetă care arde doar cateva minute, al cărei foc nu îl poți controla. Fii un foc de tabără ce arde o noapte întreagă, și pe care poți să îl alimentezi sa tina încă o seara daca vrei.

| AlexMakyr a răspuns (pentru cristi202):

Ma bucur ca am dat de o persoana open mind, chiar m au motivat spusele tale, multumesc mult!

| cristi202 a răspuns (pentru AlexMakyr):

Ma bucur ca am reusit sa te motivez.
Cu drag!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AlexMakyr):

Sex animalic rupeti patul

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca arata-i precum Cris Evans asa cum spui erai demult cu o fată, dar din pacate arati dar ca dracu

| AlexMakyr a răspuns (pentru anonim_4396):

Am specificat ca nu*( m-am exprimat gresit)!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă arăți ca Chris Evans o să ai viață frumoasă.

| AlexMakyr a răspuns (pentru anonim_4396):

Am specificat ca nu*( m-am exprimat gresit)