Fii mai rece cu ea, mai distant. Spune-i ca nu poti sa o vezi doar ca pe o prietena si ca mai bine nu te mai intalnesti cu ea. Si cand va intalniti din intamplare sa fi la fel, distant.
Daca ei ii va fi dor de tine, de cel dinainte, atunci va trebui sa-ti ofere mai mult decat doar prietenia ei.
Ești doar friendzonat,dude.
Ce poți face e să te porți cu tipele astea ca cu băieții amici,așa o să le faci să se răzgândească. Vorbește cu ele despre cât de super sunt alte tipe,despre cât de nașpa arată cu nu știu ce haine, despre ce jocuri te-ai jucat, să vezi cum se răzgândesc!
Buna!
Cred ca trebuie sa astepti persoana care te va vedea altfel.
Si nu doar ca prieten.
Insa ceea ce nu inteleg eu la fete...este foarte frumos sa te legi de un om, in primul rand ca si prieten.
Da...numai ca fetele din ziua din azi sunt..."diferite".si nu prea mai merge ca in old times
Cu adevarat nasol.
Trist cred ca ar fi cuvantul potrivit...nu mai sunt principii, orgoliul e pe cale de disparitie, nha.generatia de aur
Uneori consider ca e vina parintilor.
Parintii nu mai au timp,chef,resurse,sa vorbeasca cu ai lor copii.
Lumea o ia pe aratura,in goana dupa supravietuire si bani.
Unii parinti considera ca daca le-au dat copiilor haine si mancare, si ceva bani de buzunar, s-au scos...de sufletele si parerile lor personale,nimeni nu mai are timp.
Apar sinuciderile, rateurile, lipsa de incredere in sine.
Eu nu condamn copiii.copiii sunt puri,sau alterati de anturaj.
Baza e de acasa,din familie.
Unde vad, cu tristete, ca lipseste comunicarea.
Aici ai perfecta dreptate! Nu mai sunt vremurile care erau candva unde nu era calculator...mai exista putin respect fata de ceilalti.si unde simtei ca parintii au autoritate! Acum e totul 0! Toata lumea fuge dupa bani
Sunt pe cale sa fie cu altcineva, de aia, mia s-a intamplat inainte de relatie sa fiu ca frate pentru ea, pana cand ne-am intalnit vara pe afara intamplator f2f si a inceput sa ii placa de mine(inainte vorbeam doar pe net ), relatia a tinut o luna. din cauza ca era prea matura si vrea mai multe mai multe nici la ora actuala nu intelg la ce se refera ca sunt un copil si nu stiu ce (am 16 ani si ea tot 16 da sunt mai mare ca ea cu 4 luni ) si dupa ce ne-am despartit inca venea cu prietena ei sa stea cu mine... aveam treaba la garaj reparam la bicicleta sau orice alceva venea imi statea pe cap si imi zicea frate ma lua in brate, unde i-am zis ca nu suport sa mai zica asa si sa ma lase in pace daca nu mai vrea sa fie cu mine si ma crede un ca un frate.
Regula spune ca atunci cand o fata te vede drept un amic, numai sunt sanse ca ea sa te vada ca ceva mai mult, dar de la fiecare regula exista o exceptie, atunci cand din prietenia se transforma in relatie, dar din pacate exceptia confirma regula. Adica sunt sanse destul de mici ca o fata, dupa ce te-a catalogat drept amic sa-si mai doreasca o relatie cu tine. Cauta pe alta cu care sa incepi de la 0.
Nu poti sa impui nimanui sa te iubeasca cum nimeni nu-ti poate impune sa iubesti! Trebuie sa vina totul de la sine...singurul lucru care il poti face este sa ii arati ca esti un "bun prieten" si poate intr-o zi lucrul asta se va schimba in mai mult! Succes
Poartă-te și tu ca un bărbat nu ca o fetiță. Sunt aproape sigur că discuțiile voastre orbitează în jurul produselor de la oriflame, de aceea fetele nu te văd ca pe un posibil partener.
Ok, dar mi s-a intamplat de vreo 3 ori, si culmea ca acele fete in trecut m-au placut si au dorit sa stea cu mine, dar in acel moment, eu aveam pe cineva.
Asta este generatia noua. Am facut experimentul odata cu o fata. In prima faza eram baiatul cel simplu, si dupa ce am primit un refuz, dupa un timp,,, m-am transformat in baiatul cu bani,, si aceeasi fata care m-a refuzat in prima faza, m-a acceptat, iar raspunsul ei a fost acesta : nu te-am vazut de prima data cat de special esti. verry funny
Bun. Deci vad ca tu te cam lovesti de ceea ce se numeste "friendzone". Ce trebuie sa faci e ca, dupa ce ii spui ce simti pentru ea si ea incepe discursul cu suntem foarte buni prieteni si nu vreau sa stricam o prietenie minunata , tu pleci si pentru un timp nu-i mai raspunzi cand te suna, nu o mai bagi in seama, nu trebuie sa fii nesimtit adica poti sa-i zici buna, dar sa nu mai ai o relatie asa atasata de ea ca la inceput. Apoi ea, teoretic, o sa inceapa sa iti duca dorul si sa faca orice pentru a te avea inapoi. Mie asa imi face un baiat acum Din pacate nu mai pot sa vb cu el. In fine, sper ca am ajutat
Andrei199114 întreabă:
Mklj90 întreabă: