| -TattO- a întrebat:

Mai am cateva intrebari. V-am povestit eu de fata aceea de am vorbit pe mess si ne-am intalnit dupa. o gasiti la intrebarile mele daca e'.

Am mai vorbit cu ea si am intrebat-o daca ma iubeste sau am simpatizeaza. Raspunsu? "e mai mult descat simpatie... e aproape iubire...mai e ff putin"
Dupa cum am mai zis, pe mess nu prea vorbim mai deloc.
Am auzit-o azi ceva gen ca " 2 zile si cateva ore:X" ( se referea la cand o sa ne vedem) Am intrebat-o daca e nerabdatoare, a zis Da.

In grupu ei de prieteni are niste fete care eu le vad fitoase. Eu ma gandesc ca daca cumva ma vor vedea alea fata'n fata, ca o poza sigur le'a dat ea. Ca fetele vorbesc mult intre ele. Nu? sa nu ii bage in cap tot felul de prostii.
Sa nu se lase influentata.

Si la telefon, vorbim foarte putin cam 1 data pe zi si aia 2-3 minute. Eu am ramas fara minute si a zis ca ma suna ea pana imi bag eu. Pare ciudata la telefon, adica nu e asa ca si cum m-ar place, e ceva indiferenta si ca si cum am fi doar asa "du-te-vino"

nu ii pot zice, ca apoi poate se supara. Cu ziua de duminica, a zis undeva la cinema.
Nu stiu ce sa va intmpla atunci. Sa o sarut, cred ca asta vrea si ea. Dar nu cred ca asta va schimba multe.

Am ajuns sa tin la ea, o plac dar in acelasi timp mi se pare o aiureala pentru ca nu prea o inteleg.

Acum mi-ar fi greu fara ea. Si i-am mai zis.
Ce naspa e sa te indragostesti asa repede. E cu 1 an mai mica. nu e asta o problema dar asa.

daca as parea mai indiferent cred ca ar sta 5 ore fara sa zica ceva apoi in a 6'ea m'ar intreba ce fac.

nu mai inteleg

3 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

Deci sa inteleg ca ai vorbit cu una pe mess, pe urma v-ati intalnit...nu prea vorbiti, nu prea stati imbreuna, practic nu va cunoasteti mai deloc. dar ea te iubeste deja...
Cati 13-14 ani are?
Eu cred ca ea vrea doar pe cineva ca "iubit" (daca se poate numi asa la varsta ei) si sa se laude cu tine in fata prietenelor.

| Alex0194 a răspuns:

Stiu ce zici. Ele sunt o enigma, uneori le cam place sa se joace si nu stii ce sa mai crezi... te iubeste sau nu te iubeste?!

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Nu tesup pe mine da nu mai fi asa timid.saruto crede-ma o sa schimbe multe vaputeti intalni maides si ce daca te intalnesti cu prietenele ei daca tie nu-ti place deelesi crezi ca o va influenta rau peprietena ta vb cu ea si vei afla. faza ca ti al ea mult si nu poti sa te gandesti numai la ea sa stii ca ar trebui so lasi mai moale putin ca o sa ajungi sa inebunseti fara ea daca nu vorbitiintro zi scuze daca te-ai supy