| Anonim959 a întrebat:

Salut, mai am puțin și întru în depresie simt ca explodez.
Am stat cu o fata cu 4 ani mai mica ca mine un an jumătate.
Apoi am stat 4 luni despărțiți în care am plâns și am suferit după ea.
Acum după 4 luni ne-am împăcat.
Dar ea nu mai e la fel, s-a schimbat și nu mai îmi arata dragoste și afecțiune.
Se ferește cu mine, ieșim rar. În schimb eu mereu o chem pe afara, ma comport frumos, ii arat ca sunt protectiv și ca o iubesc nespus.
Nu stiu ce sa fac sa fie și ea ca înainte. Deja mi se pare ca trăiesc un calvar.
As vrea sa ma duc la un psiholog sa ma mai liniștesc.
Dar am zis ca poate voi primi un sfat și o sa încerc sa îl aplic.
Excluzând faptul sa ma despart de ea, fiindcă pur și simplu nu pot. În ea vad tot, fiindcă o știu cum a fost.
Și ne-am despărțit din prosti minore și gelozii absurde.
Va rog, ajutați-ma.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca ai si plans, inseamna ca esti cam mic de ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand o despartire s-a produs, nimic nu mai poate fii ca inainte, fiindca dragostea de dinainte s-a epuizat si omul a ramas gol.
Faptul ca nu-ti mai arata afectiune este pentru ca nu mai simte nimic pentru tine, acum iesind din alt motiv, poate pentru ca-i singura, poate ca se plictiseste, dar cu siguranta este in cautare de alt baiat odata ce evita sa se afiseze cu tine, prea mult.
Din pacate, un om nefericit nu poate fii tinut cu forta intr-o relatie si asta este evident la fata asta.
Nu mai este nimic de facut in relatia asta, care este deja rupta si terminata, desi nu vrei sa intelegi ca intre voi nu mai exista dragoste, cel putin din partea ei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu ce să te ajutăm?
nu mai îmi arata dragoste și afecțiune.
Deci tu asta cauți, dragoste și afecțiune, iar ea nu îți dă.
Dacă nu îți mai dă, o mai iubești sau nu?

| Wr3nch a răspuns:

Daca nu te desparti de ea iti faci rau singur. E destul de clar ca ea nu mai e interesata si probabil a acceptat sa va impacati doar din mila.

| Emma30555 a răspuns:

Ii arăți prea multa disperare. Trebuie sa schimbi comportamentul, nu i mai arata slăbiciunea asta a ta fiindcă e o slăbiciune de caracter dacă nu poți sa te controlezi și tragi atât de mult de relație încât o îndepărtezi mai degrabă fiindcă o fata nu va sta cu tine nici din mila, nici ca o iubești tu, nici ca ești băiatul bun ci va sta lângă tine fiindcă ii place caracterul, fiindcă ai coloana vertebrala, fiindcă ești sigur pe tine fiindca ești echilibrat

| Danny28 a răspuns:

Profită de tine. Tot la despărțire veți ajunge. Dacă mai stai împreună cu ea îți faci singur rău. Ea sigur are pe altul.

| blondie22 a răspuns:

Am trăit și eu așa într-o relație toxică, a mers 2 ani super.iar 1 an și 3 luni prost rău…au fost 3 ani, dar uneori regret, cred că a fost o lecție pe care am primit-o.
Eu îl iubeam, îi arătam afecțiune etc, iar el nimic.
Sfatul meu e să pleci, oricât de greu e și cât vei suferi, pune fericirea ta pe primul loc!

| Anonim959 explică (pentru blondie22):

Atunci de ce oare a vrut sa ne mai impacam, îmi oferă afecțiune dar rar
Nu cum o făcea
Parca așteaptă mereu primul pas de la mine.