| TheQuestionQuestionQuestion a întrebat:

Salut.Mai demult aveam o erectie puternica rau, de aproape 2 luni erectia mea e slaba,tot tare e dar e slaba,si se,,face moale,, rapid,ce ar trebui sa fac sa o am ca inainte, mentionez ca am 16 ani si cred ca de la tribulus teresis e problema chiar daca scrie ca da potenta mai mare.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasă laba, ca daca faci des, adio erectie, de unde sa ai atîta energie, bagă odihnă somn vitamine, si labă rară la 2 -3 saptamîni. nu lua pastile de potență, esti in crestere, pa.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce ai lua tribulus teresis la varsta asta? Esti in crestere, abia ti se dezvolta organele reproducatoare, ce nevoie de potenta mare ai acum?
Vezi sa nu strici ceva ce nu ve mai putea folosii?
Nu incerci sa pompezi "potenta" intr-un copil care abia creste, gandeste-te bine, ca risti sa nu-ti mai poti folosii pensiul pe viitor, poate doar pentru pipi!

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu te mai lua dupa tot felul aberatii ale unor sarlatani si impostori. Incearca sa ai o viata cat mai echilibrata, fara excese de nici un fel si cat mai putine stari de stres. Odihna la timp si suficienta, o alimentatie sanatoasa si echilibrata, fara alcool, tigari, droguri, energizante si bauturi carbogazoase iti vor readuce tonusul energia si vigoarea avuta anterior. Si nu mai folosi acele porcarii daca doresti sa ramai un tanar potent, viril. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

La 16 ani iti trebuie pastile de potenta? Este normal sa ai asemenea probleme.

| kiri11 a răspuns:

Citeste despre opinele produsului Drivelan. big grin pare un produs bun pentru astfel de prrobleme.