Da, desigur că eşti virgină.
Câtă vreme o faci protejat virgină rămâi. Din moment ce tu te-ai născut e clar că maică-ta nu mai e virgină pentru c-a făcut-o neprotejat.
Întrebarea asta e la mişto sau mi se pare mie?!
Dacă ai făcut-o şi a fost bine atunci totul e frumos. Contează dacă eşti virgină sau nu?!
În altă ordine de idei, poate întrebi de virginitatea fizică, întrucât zici tu că dacă nu ţi-a curs sânge şi nu te-a durut atunci înseamnă că nu te-a dezvirginat.
Nu e chiar aşa. Dacă nu ţi-a curs sânge şi nu te-a durut ar trebui să te bucuri căci fie partenerul tău a fost foarte delicat cu tine fie himenul tău a fost puţin vascularizat sau amândouă deodată.
Nu vezi pe-aici câte se plâng că vai ce nasol a fost?!
Fii fericită!
Nu mai esti virgina dupa un act sexual chiar daca a durut si a curs sange sau nu himenul tau probabil a fost elastic si de aceea. Vezi ca stiu pe cineva care are himenu elastic si daca nu face nimic o perioada mai lunga se regenereaza. Felicitari ca ai facut-o protejat.
"si aproape ca nu simteam nimic" pai in ce a bagat tipul ala jucaria? Cred ca a doua oara nu-l mai prinzi.
Sa nu uiti ca virginitatea nu e doar fizica ci si psihica... asa ca daca pe cea fizca daca ti-ai daruit-o ai mai avea una de dat, bravo ca esti responsabila si te protejezi
Nu mai esti virgina. O data ce a avut loc un act sexual, indiferent ca te-a durut, ti-a curs sange sau nu.
Ai avut himenul elastic si de aceea s-a intamplat asta.
E bine ca ai facut-o protejat, ca bantuie BTS-urile si sarcinile nedorite.
Bye:*
Este foarte bine ca te-ai protejat, daca ati avut contact sexual nu mai esti virgina.
Cred ca ai inteles din raspunsurile anterioare care-i treaba.
din curiozitate, cati ani ai?