| HelpBoy a întrebat:

Salut mai stiti ca v-am zis de o fata care m-a sarutat si m-a luat in brate acum sunt combinat cu ea si o iubesc mult treaba e ca maicasa nu o lasa sa stea cu baieti zice ca e mica are 14 ani asta seara ne-am intalnit si cred ca ne-a vazut maicasa sarutandu-ne acum nu mai merge nici sa o sun.Si mai e si sorusa a mica care e o paracioasa. De vorba nici nu se poate sta cu maicasa nici sa nu auda. Ce as putea sa fac? Si apropo am 16 ani Funda.

Răspuns Câştigător
| alina_7796 a răspuns:

Pai daca seara nu-i da voie macar ziua! si mai asteapta putin ca vine scoala si dupa scoala va puteti intilni!big grin! Daca o iubesti vei accepta si asta!

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Pai...mai asteapta si tu sa cresti!

| c0pilutza a răspuns:

Mai nimic n-ai putea; cat timp depinde de parintii ei, e minora tu n-ai ce face.

| DeeA_6936 a răspuns:

Sallz! Poi suna pe ea dar de pe alt nr ca sa nu il cunoasca ea iti va raspunde si itnreabo daca mai tine la tine daca nu asta e, poate din cauza lui maicasa. Spune-i ca vrei sa vb cu maicasa nu conteaza daca iti inchide du-te la ea acasa.

| Byanky13 a răspuns:

Poi... incearca ca "o urmaresti" cand iese din casa. sau vb ca o prietena de a iei sa ii spuna sa iasa cu ea in oras si sa fi si u acolo. poti incerca ceva de genu. sau pune o colega / prietena de a iei sa o sune si sa creada maiksa ca o suna o colega la inceput sa vb colega aia a iei / prietena si dupa vb u cu ea happy
sper ca te-am fost de ajutOr. happy heh

funda? love struck hehz =]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cresti

| madalina00 a răspuns:

Rapesteo...

| dany_3200 a răspuns:

Ba du-te la masa acasa si omoaro.
si ramai cu fata