Fiind tinuta din scurt, ea va fi rebela pana la un punct. Din acel punct ea devine conservatoare.
As discuta cu ea in mod frumos si constructiv (cu atentie la limbaj, cuvinte si gesturi sa nu para repros) sa intelegi care este situatia si de ce se blocheaza.
In plus as ruga-o pe ea sa imi arate cum i-ar place mai mult.
Pe ideea ca trebuie experimentat decat refuzat s-au blocat. Ca tineretea trece... ma rog, ai inteles abordarea.
Tu chiar nu înțelegi când ești refuzat la modul delicat, nu? Ce ar trebui să facă fata aia, să-ți deseneze că nu e interesată de perversitățile tale?
Poate chiar te place, dar te place pentru altceva, nu pentru tâmpeniile astea de puști macho. Și poate în sinea ei crede și speră să te schimbe dacă nu răspunde la provocări.
Păcat de ea... Dar asta-i soarta fetelor bune și cuminți - să dea de unii ca tine care să le „deregleze". Și pe urmă, evident, trec la „următoarea"; asta deja e „stricată".
Nu există fete inocente.
Doar că unele se deschid mai încet, unele mai rapid, unele îți povestesc ce sunet se aude când o sug, iar altele ce sunet se aude la biserica.
Lasă un timp glumele cu tentă sexuală și atingerile, și îți garantez că după câteva luni o să vorbiți despre ce vrei tu.
Kono hentai! E prima oara cand aud de o fata atat de inocenta. Mai bine las-o sa fie inocenta asa cum este ea, ca rar mai gasesti asa fete, nu ii otravi mintea cu perversitati. As vrea si eu sa gasesc pe cineva asa ca ea. Dar totusi, nu se prinde la astfel de glume? Inseamna ca ori e prea inocenta, ori e robot si nu proceseaza astfel de chestii.
Sfat : Accept-o asa cum este, nu ar fi bine sa ii schimbi mintea inocenta in una otravita.
Eu cred ca intelege glumele si intelege ce vrei sa faci, dar nu vrea sa reactioneze la ele pentru a "nu iti da apa la moara ". Nu ai ce sa ii faci. Doar sa ai multa rabdare.
E prea devreme dupa o luna. Tu esti barbat si nu intelegi mentalitatea feminina. Nu toate sunt dispuse sa isi dea sutienul si chilotii jos dupa o luna. Considera asta un test pentru tine. Daca rezisti cu ea pana ea va fi pregatita si o sa iti ceara sa treceti si la aceste actiuni (nu neaparat sex direct, ci sarutat pe gat si pus mana pe fund), iar tu nu ai lasat-o pana atunci si nu ai inselat-o, inseamna ca o meriti. Daca nu, esti doar un pervers dirijat de instinctul sexual, si ar fi pacat de ea ca ii mananci timpul. Sexualitatea este un aspect important intr-o relatie. Dar nu dupa o luna. Si avand in vedere educatia ei, cu atat mai mult. Anticipez in cazul ei undeva la 2 ani. Daca nu esti dispus, atunci cauta pe alta care sa vrea. Ea nu va vrea, oricat vei incerca sa o convingi. Daca insa va accepta, pentru ca o manipulezi, atunci vei ramane uimit ce usor te va parasi mai tarziu cand isi va da seama ca ai folosit-o. Dar tu nu vei regreta, pentru ca tu ai incercat sa o manipulezi sa ajunga acolo. Zic asta in cazul in care incerci. In cazul in care nu incerci, si o lasi in ritmul ei, atunci jos palaria, stii sa te porti cu ea cum trebuie.
Fii cumpatat.