Ai grija la limbaj, cand te vor intreba unele lucruri sa raspunzi politicos si demn.Sa pupi mana soacrei.
In primul rand ia o floare, dupa intri, vorbesti frumos, civilizat, incearca sa le arati ca esti bland, bun, destept...
Funda?
Fii simplu, si arata-le parintilor cit de educat esti si ca ea te merita...Comportate modest.
Vorbeste-le frumos, arata-le ca esti matur, si ca iti doresti ceva serios cu fiica lor.Cel mai bine e sa fi tu! Si sa stii cum sa le vorbesti.
Eu zic ca conteaza sa fi tu insati, si să fi politicos, dar in mare sa fi natural.
Oricate emotii ai avea fii sigur ca vor fi si mai intense. O sa intri la un interogatoriu din care scapi greu. Stii care e rolul tau? Probabil nici tu nici prietena ta nu-l stie! Mie-mi suna a insuratoare si nu cred ca-i cazul. De fapt am trecut si eu prin asta dar nu de buna voie ci de forta majora (poveste lunga).
Prietena mea m-a luat cu 10m inainte s-o intalnesc pe maica'sa si primul lucru care l-a zis a fost "mama te stie si nu e de acord, sa fi vazut cum a reactionat cand i-am zis...". Iti dai seama ca mi-a picat cerul in cap, cum avea un copil ca mine sa schimbe conceptiile unui om de 37 de ani in 30 de minute? In final ideea ei despre mine a fost ca sunt un baiat super ok si asa mai departe. Cum?
Pei, culegerea ce o aveau in casa era de la mine, era de mate. Cu alte cuvinte am ajutat-o la scoala. Orice parinte doreste ca fiul/fica lui sa aiba note mari si mai mult decat atat, o relatie i-ar impiedica odrasla sa mai invete. Pe langa asta ea fiind fata trebuie sa promiti solem ca nu faci nimic cu ea pana la 18 ani sau poate pana la casatorie.
Pe langa asta trebuie sa-i explici parintilor ei ca esti un baiat care vrea sa-si termine scoala apoi sa urmeze o facultate si apoi doreste sa se angajeze. De fapt orice persoana prinde valoare atunci cand vorbeste despre viitor si nu despre trecut.
Pe langa asta trebuie sa evidentiezi faptul ca esti la locul tau, nu umbli la 12 noaptea prin cluburi, nu bei, nu fumezi, nu te droghezi! (si daca faci asa ceva: minte si spune ca nu faci).
Apropo, cand vei vorbi cu respectivii ai grija, poate te vei simti pur si simplu inferior. Vorbesti cu ei clar, dovedeste-te ca esti baiat si ca te descurci in orice situatie, nu te balbai ca nu da bine. Gandeste-te ca peste 10 ani s-ar putea sa fie in spatele tau iar in fata, popa. (adica o duci pe fi'sa la biserica). gandeste-te ca-ti sunt prieteni!
p.s.: cere-i sa va vedeti intr-un parc, asa nu mai cumperi cadou de "bine v-am gasit"
Bafta!
Salut. In primul rind conteaza aspectul fizic- deci ti-as propune ceva elegant...
Incearca sa arat cit mai matur si stabil, spune despre ce ai de gind in viitorul apropiat, si intretine conversatia...Succes
linarkfts întreabă: