O floare ce atata ciocolata. Si nici aia neaparat. Dupaia daca nu ii mai dai o sa faca mutre ca inainte ii aduceai cadouri si acum nu
Cumparai o ciocolata de aia milka la 13 lei si cam atat poti sa ii cumperi si o floare. Asta daca vrei tu neaparat sa cumperi ceva daca nu du-te cu mana in fund nu se supara.
Poi poti sa ii iei o ciocolata in forma de inima si un trandafir(alegi tu culoarea) succes
Da, ar fi indicat, o floare, un maimutoi de plus, nu stiu, ceva sa ii ramana amintire.
Plateste-i sucul si este suficient. Nu te apuca la lucruri marete ca poate te ia de prost. Daca iesi cu o fata care considera gestul dragut, e ok.
Daaaaaaaaaaaaa fetelor le plac florile :o si o sa pari un baiat deosebit, ca-n general baietii de 16 ani nu cumpara nimic la intalniri . deci cumparaa o floare o sa fie un gest foarte frumos. :*
O intalnire la care o fata primeste o floare este o intalnire care va ramane mult timp in memoria ei.Bafta (As recomanda un trandafir rosu)
Eu spun sa ii iei un lantisor ceva pe care sa il poarte nu stiu cu un pandantiv frumos
multa multa bafta :*
ionutzzz90 întreabă: