Roteste-ti limba in jurul limbii partenerei. Poti chiar sa o musti de o buza, de preferat cea inferioara, dar foarte usor. In rest lasa-te purtat de val si savureaza pasiunea nu te pierde in tehnici.
Multumesc frumos :* mi-a fost de mare ajutor rasp tau asta ma interesa cel mai mult ce trebuie sa fac cu limba. ma crezi sunt la inceput daca mai trebuie sa stiu cv sa imi zici pls :* mersi frum inca odata :*
Multumesc frumos :* mi-a fost de mare ajutor rasp tau asta ma interesa cel mai mult ce trebuie sa fac cu limba. ma crezi sunt la inceput daca mai trebuie sa stiu cv sa imi zici pls :* mersi frum inca odata :*
Cu placere, ma bucur ca am fost de ajutor
Pai trebuie sa te asiguri ca ai o respiratie super, nu manca mancaruri picnte sau usturoi inainte. Preferabil mesteca o guma. Nu misca limba in gura fetei de 100 de ori. Miscari incete. Ai grija la saliva daca ai un exces de saliva in gura inghiteo pentru a nu-i transmite asta prietenei tale! In timpul sarutului ajutate de maini, mangaio pune-i mana pe spae( nu pe fund)! Si in plus sa nu fi emotionat!
Fi putin mai salbatic.Baga-i limba in gura si impinge-o spre spate, in timpul acesta tinand-o de fese, apoi las-o putin sa respire, prindei cu palma urechile, ca si cum ai tine-o de cap si doar sarutati-va buzele.
Lasa-te purtat de val si savureaza pasiunea nu te pierde in strategii si bucutate pe deplin de acest moment unic
Fi tu si da-i voie sa fie ea.Cu timpul poti sa stii daca va potriviti la sarut.
îi spui prima dată... „băgami-aș limba-n gura ta!"... apoi pui în practică ce i-ai zis