Ciao!
Sper sa nu te dezamagesc, dar nu exista o marime standard a penisului, pe categorii de varsta.
Asa cum exista oameni mai inalti sau mai scunzi, femei cu sani mai mari sau mai mici, maini mai lungi sau mai scurte, tot asa e si cu penisul. Marimea medie a penisului e undeva la 15-16 cm.
Ms tataie
Să-ti fie de bine raspunsul!
Daca astazi te-ai masturbat prima oara, inseamna ca nu ai mai mult de 12 ani si 8cm la cuc... ca nu se pupa cifrele pe minciunile tale.
Cică isi face majoratul azi.
Nu face sens ce spune... daca ar avea 18 ani, era demult intrat la pubertate si stia ce-i aia masturbare, ori el a spus ca azi s-a masturbat prima oara, deci nu ar avea mai mult de 11-12 anisori, ca nici de cuc nu-i prea sigur, odata ce vine sa intrebe aici, daca-i bine, de parca cucul vine standard la toti baietii
Nu ai intalnit si imaturi la 18 ani care nu stiu ce este aia o masturbare? Eu da, de cand sunt pe site.
Daca nu am fost golan si nu am facut prostii asta nu înseamnă ca am 12 ani. La 12 ani sa faci laba e o scârbă. E ceva neobisnuit sa ma masturbez dupa 18 ani?
Sigur ca-i neobisnuit sa ajungi al 18 ani si sa nu ai instincte normale si functionale ale aparatului reproducator.
De la 13 ani am vrut sa fac laba, sa fumez, si chiar sa beau alcol. In fine.
Părinții mei m-au învățat sa nu fac ce nu tine de mine
Putea sa zica si dario2007 al tau un la mulți ani, nu sa ma jigneasca ca "cica azi face 18 ani"
Nu mai jignii userii pe forum, ca nu ai idee cine-i in spatele contului.
In cazul de fata tu ai ratatul, fiindca darrio2007 este barbat in toata firea, cu casa, familie si copii.
Ma bucur pentru el, atunci nici noi nu judecați oamenii dupa o întrebare pe TPU. Nu știți cine e in spatele contului
Voi*. Mama ce întrebare iesita din comun am pus. Eu stiu ce e masturbarea, doar am întrebat de marime si faptul lubrifierii. Pe net scrie ici si colo ca 20 e minim, sau 14 e maxim. Am vrut sa vad parerea românilor.
Dar, ce importanta are masura penisului tau?
Ca ai 10 cm, 15 sau 20 este tot aia, ca oricum nu-l mai poti lungi, odata ce si-a incetat cresterea la 16 ani.
Masoara-l corect cu rigla PESTE penis, nu de la anus si vei vedea masura lui corecta, doar ca fapt divers pentru tine, ca-n rest nu trebuei sa spui nimanui cat il ai, sau sa intrebi in stanga si dreapta.
Uite aici cum se masoara corect:
https://imgur.com/BmKrsD3
N-are nicio importantă, repet, am vrut parerea românilor (bărbați).
Daca e mica mare marimea mea printre ale celorlalți romani. Seara buna :*
Dupa cum spuneam, nu are nici o imporatnta cat de mic sau mare este cucul tau si nu face nici un sens sa vii sa interbi asta aici.
Oricum, The Rock nu este in spatele contului. Ci unul exact invers. Si fara jigniri, te rog.
Nu există mărimea "normală".
Normalul e între 12 și 22 cm.
Nu știu la ce te referi cu udatul. Bărbații nu se udă.
Dacă te referi la ejaculare, cantitatea de spermă diferă de la persoană la persoană.
Nu există nici aici "prea puțin" sau "excesiv".
Pai si acel lichid transparent ce iese cand te exciți este pentru lubrifiere, aka udat
Cum a spus si Hammurabi, nu exista o marime normala, fiecare baiat o are diferita. Nu e ca si cum iti creste in timp ce inaintezi in varsta, gen la 18 ani o ai de 18 cm si la 28 de ani o ai de 28 de cm.
E ca si cum o fata ar intreba, "Am sanii atat de mari si am X ani, e normal?"
Fiecare fata are sanii de o anumita marime, care nu tine de varsta, la fel si cu penisul baietilor, la 18 ani poti sa ai si penisul de 20 de cm, dar si de 12 cm.
Si nu mai mintii, nu cred ca la 18 ani e prima data cand faci asta, sa fim seriosi acum, cu totii am inceput pe undeva intre varstele de 10-13 ani.
Ai trait printre mormoni pana acum? Iar mormonii te-au tinut legat sub o piatra? Ca altfel sunt baliverne ce spui tu aici.
La 18 ani cred ca ar fi util sa ai alte preocupari...cum ar fi viitorul tau. Nu stiu la ce-ti foloseste sa spui ca o ai de.x cm. Cel mai probabil nici nu-i asa, dar prostia e in floare.
Pe bune? Eu nu te cred
La 18 ani te-ai masturbat prima dată
Eu la 13
Alții nici măcar
P.S: Cred că ești troll, dacă voiai, găseai pe TPU întrebări despre mărime la kilogram.
Sunt noob pe TPU asa ca na, nu am știut unde sa caut