E pacat sa iti imaginezi ca faci sex cu oricine nu esti casatorit.Nu stiu daca se masturbeaza cineva fara sa isi imagineze ca fave sex in mod real.Eu dupa ce am renuntat dupa mai multi ani, n-am mai simtit vinovatie, am simtit in sfarsit constiinta libera. Feicitari ca te stradui.
„Subiectul masturbării este încă unul foarte controversat. Creștinii au păreri variate despre cum vede Dumnezeu acest comportament. Din nefericire, nu pot vorbi direct în numele lui Dumnezeu referitor la acest subiect, deoarece Cuvântul Său Sfânt, Biblia, păstrează tăcerea asupra acestui aspect. Vă voi spune ceea ce cred eu, dar în mod sigur nu vreau să contrazic ceea ce cred părinții sau pastorul vostru. Opinia mea este că Dumnezeu nu vede onania drept un lucru important. Este o parte normală a adolescenței, care nu privește pe nimeni altcineva. Nu produce boli, nu face copii, iar Isus nu a menționat-o în Biblie. Nu vă spun să vă masturbați și sper că nu veți simți această nevoie. Dar dacă o faceți părerea mea e să nu vă simțiți vinovați pentru asta." El a mai afirmat: „Biblia nu spune nimic despre onanie, deci nu putem ști ce gândește Dumnezeu despre aceasta. Opinia mea este că El nu îi acordă mare importanță. Nu vă va face nebuni, cum zic unii oameni. Deci vă sfătuiesc să nu vă simțiți vinovați."
James C. Dobson (singura organizație creștină populară mai de dreapta ca Dobson este Klanul): https://www.overcoming-lust.com/......turbation/
Nu e nici un pacat, stai linistit, poti sa o faci mai departe, eu fac asta de ani si e f okey.
Nu crede in religia aia care e o iluzie fara logica.
Nu te mai abtine ca nu castigi nimic.
Si daca ai injura, ai bea, ai fuma, tot nu e pacat, doar ca ultimile doua iti afecteaza sanatatea.
La 16 ani, in era internetului, te mai iei dupa ce spun barbatii in fusta? Biblia este o adunatura de predici ale celor bogati - printre care se numari si capii bisericilor - pentru a ii tine sub obroc pe cei saraci si sa adune averi mari.
Gandeste: de ce daca stiinta spune ca masturbarea sau sexul de 2-3 ori pe saptamana tine doctorul departe, de ce bisericile nu vor? Pentruca un popor bolnav este mai ussor de stapanit.
Din punct de vedere biblic da, este un pacat. Probabil ca ai devenit indepedent dupa masturbare... vezi sa nu te duca in ispita ala rau
Pune mana pe versetul din Biblie la care scrie asta.