| alexpitrock a întrebat:

Salut membri TPU, am nevoie de putin ajutor din nou, fiecare raspuns e binevenit. asadar, intrebarea mea.
Ce as putea sa mai fac daca m-am indragostit lulea de o fata,poveste pe scurt, m-am intalnit cu ea, prima oara cand ne-am vazut, noi mai vorbind pe mess,

Mi-a spus ca ma va duce la locul ei special, acolo mi-am deschis inima si sufletul in fata ei, am dansat pe muzica de pe telefonul meu si ne-am sarutat sub clar de luna, in timpul asta mi-a spus ca e foarte confuza si ca nu vrea sa ma raneasca, ca noi suntem amici, ca e vina ei si nu a mea,

Dupa doua zile mi-a spus ca s-a impacat cu fostul prieten! In sinea mea eu sunt ravasit complet si imi dau seama ca mai am sanse mici, i-am spus online ca mi-ar placea sa ramanem prieteni desi eu inca m-as urca pana la cer pentru ea, la propriu, chiar am nevoie de sfaturile voastre! nu-mi mai vine sa ma mai vorbesc cu nicio alta fata, daramite sa ma intalnesc.
Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| Cleopa a răspuns:

Poate ca nu s-a impacat cu adevarat, poate te testeaza sa vada daca chiar o iubesti. apoi dupa parerea mea o impacare cu fostul nu poate sa dureze prea mult, asa ca nu renunta la a mai pastra legatura cu ea. ramaneti preiteni deocamdata, vezi cum se comporta acum cu tine, devin-o si tu interesat de fostul, intreab-o de ce s-au despartit prima data, cum de s-au impacat inapoi, dar nu ii arata ca o iubesti prea mult, caci s-ar putea folosi de tine

| alexpitrock explică (pentru Cleopa):

Nu i-am dovedit destul ca tin la ea dupa ce am asteptat-o cu un trandafir la scoala si i-am lasat alti 3 in fata usii? nu stiu ce sa spun, asta sper si eu si eu desi imi dau seama ca sunt egoist, dar daca fostul poate sa o faca fericita eu nu am nimic impotriva, sunt bune ideile tale dar nu stiu cum as putea sa aduc in discutie acum de ce s-a despartit de fostul prieten, e cam sensibil subiectul, o sa incerc totusi sa o inteleg mai bine. mersi!

| Cleopa a răspuns (pentru alexpitrock):

Pai ea era confuza cand s-a intalnit cu tine pentru ca: tu i-ai demonstrat ca tii la ea si poate in acelasi timp si fostul incerca sa-si recastige prietena, asa ca nestiind ce sa fac l-a ales pe cel pe care il cunostea deja. totusi, cel mai bine ar fi sa vb cu ea, sa-i spui ca o iubesti si ca nu intelegi de ce brusc s-a impacat cu prietenul, iar èpe tine te-a lasat a nimanui

19 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Stanga-mprejur si pas de voie. Fie ca s-a impacat cu fostul, fie ca a spus-o doar ca motiv sa nu se intalneasca cu tine, este clar ca nu vrea sa fie cu tine, asa ca speranta ta este sa gasesti alta.
Si nu te mai arata atat de disperat, ca poate reusesti sa le sperii pe toate.

| alexpitrock explică (pentru Zenithf):

Sunt indragostit nu disperat, sunt constient ca mai sunt femei dar cand m-am impiedicat de o fata asa draguta parca nu mai imi vine sa ma ridic, nu am mai facut niciodata ce am facut pentru fata asta pentru altcineva si nici nu cred ca mai am de gand.

| Zenithf a răspuns (pentru alexpitrock):

Scuze, sterge partea a doua a raspunsului. Dar raman la prima afirmatie, nu ai nicio sansa cu ea, mai bine o uiti.

Multumesc pentru funda. inteleg ca vrei sa o ai langa tine, iar pentru asta trebuie sa lupti indiferent de alegerea ei.

Multumesc si eu, as vrea sa am o revelatie cu exact ce ar trebui sa fac in continuare ca ea sa fie langa mine...

Cleo, tocmai mi-a venit o idee, pe care as vrea sa o pun in aplicare, as vrea sa-i trimit o scrisoare de dragoste, ma gandesc ca nu am nimic de pierdut...

Da, e buna ideea ta, ar fi frumos, doar sa ai grija sa ajunga la ea scrisoarea

| Vix999 a răspuns:

Eu nu vad de ce ai vrea sa ramai prieten cu ea.dar ma rog. Ia o pauza de la a vorbi cu ea ..linisteste-te si reveniti la prietenie dupa. daca mai e cazul. Daca insista sa vrea sa stie ce se intampla explica-i ca esti ocupat cu scoala/ munca sau ce Dumnezeu ai tu de facut. Sau daca ai suficient curaj spune-i adevarul. E clar ca ea trecea printr-un moment mai dificil cu prietenul ei si simtea nevoia de consolare (indiferent din partea cui venea ). Sunt sigura ca nu a avut ca intentie sa iti faca tie rau.

| alexpitrock explică (pentru Vix999):

Nu e in firea mea sa raman suparat pe cineva, sunt mai mult suparat pe mine pentru ca undeva in sinea mea stiu ca poate nu am dat tot ce am putut sau ceva tot eu am gresit, as vrea totusi sa mai vorbesc cu ea chiar si online...

| R1e2b3e4c5a6 a răspuns:

Eu zic sa ii spui tot ce simti si sa o intrebi daca vrea sa fiti impreunawinking succccccccesssssss!

| xPurrffecttx a răspuns:

~ Halluu. puppy dog eyes
Se pare că tu ai o problemă mult mai delicată. -.-
Atunci tu ar trebui să vorbești cu ea și să îi spui că o iubești mai mult decât pe o amică. ^^
Sunt sigură că te va înțelege și poate veți avea o relație de lungă durată, și veți fii fericiți împreună. happy

~ Pa, pa. happy

| alexpitrock explică (pentru xPurrffecttx):

Buna, cred ca i-am arat prin gesturi ca tin la ea mai mult ca la amic, am fost pana la ea la scoala cu un trandafir si am asteptat 4 ore in care nu a venit, i-am lasat un buchet de trandafiri in fata usii pentru ca nu era acasa...si nu stiu cum as putea sa-i mai spun acum ca o iubesc din moment ce mi-a zis ca s-a impacat cu fostul, chiar nu stiu ce sa fac...mersi pentru raspuns!

| xPurrffecttx a răspuns (pentru alexpitrock):

Nu ai pentru ce te ajut cu mare plăcere. happy Apropo câți ani ai? happy

| alexpitrock explică (pentru xPurrffecttx):

Am 20 de ani si aproape 3 luni...

| xPurrffecttx a răspuns (pentru alexpitrock):

Multi inainte! happy

| alexpitrock explică:

Daca puteti sa va mai uitati si la intrebarile mele anterioare, o sa intelegeti mai bine intrebarea mea.

| alexpitrock explică:

Am vrut sa raman prieten cu ea pentru ca totusi am vorbit pe internet de vreo 3 ani aproape si de-abia acum mi-am facut curaj sa ne intalnim, e urat din partea mea sa sper ca nu o sa mearga cu fostul prieten? ce egoist sunt, dar credeti-ma ca fiecare secunda in care sunt treaz ma gandesc la ea, astazi cand eram la facultate i-am simtit parfumul de vineri seara, stiu ca am luat-o razna dar nu am ce face, simt ca alte fete nu o sa fie niciodata la fel de bune, vestea ca s-a impacat cu fostul prieten a venit ca un traznet, nu sunt disperat dupa fete, sunt doar dezamagit ca am trecut pe langa aproape idealul meu de suflet pereche, acum astept si ma mai consolez cu un dialog pe messenger...mai astept raspunsuri, multumesc tuturor celor care s-au interesat si mi-au raspuns!