anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut membrii TPU! Deci. am 16 ani iar prietenul meu 18, suntem impreuna de 2 ani! Nu am avut relatii intime dar el niciodata nu a insistat. as vrea anul asta sa fac si pasul asta, e vorba de atat timp si nu oricare baiat ar astepta. si sunt convinsa ca ma iubeste. N-am pus in viata mea intrebari de genu` dar, orice are un inceput. :-s Consider ca sunt deja pregatita dar, care sunt riscurile sexului PROTEJAT? stiu ca au mai fost intrebari d-astea dar nu mi-am facut o parere. Fundita, multumesc:*

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inceperea vietii sexuale inainte de 17 ani si jumatate creste de 9-10 ori riscul de cancer de col uterin, datorita traumatizarii mici si repetate a colului uterin in timpul actului sexual.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ai avea minimum de cunoștințe privind viața sexuală cu bune și cu rele nu te-ai mai grăbi așa de repede.
La 16 nici nu trebuie să dai cu ochii pe foc, așteaptă măcar până la 18 ani, poate că nici el nu are mare experiență la acest capitol atât de complicat și luat nu o dată în râs de marea majoritate.
"Consider ca sunt deja pregatita dar, care sunt riscurile sexului PROTEJAT? " poate vrei să și traduci?
Sexul protejat este cel recomandat, nu pune sănătatea în pericol, nu aduce sarcini nedorite.
www.seximus.ro
Pa, pa.

| DeeaBlondiii a răspuns:

Tarelaughing

| LavsKitty a răspuns:

Decat sa-ti dai tu cu parerea mai bine taci laughing:*

| LavsKitty a răspuns:

Decat sa-ti dai cu parerea aiurea mai bine taci! :***

| ralucutza12345 a răspuns:

Nu suntem in masura sa judecam pe nimeni "Chiorul13"... daca putem sa ajutam cu ceva hai sa o facem si sa lasam mistourile.
Sa trecem la subiecthappy inainte de a face pasul gandeste-te bine daca vrei cu adevarat sa faci pasul acesta, nu o fa doar pentru ca ai 2 ani de cand esti cu iubitul tau si trebuie sa o faci, pentru ca o sa-ti para rau! Cat despre riscuri. da, exista riscul sa se rupa prezervativul si cam atat. Ai grija de tine si sper sa iei cea mai buna deciziehappy