| Intelligence a întrebat:

Salut membrisori TPU.Nu vreau sa generalizez, dar`mi0ar place sa auddd multee multeee pareri`- un fel de concurs de sustinere a opiniei`:-p Mereu aud ca " Totul e trecator"hee hee si ma enervez la culme laughing
Si. Dragostea adevarata e trecatoare? si ea poate muri?
Care credeti ca este secretul unei relatii de iubire pe viata?batting eyelashes

APP : cunosc cateva persoane si am azuit cazuri. in care o fata a fost impreuna cu iubitul ei de la 15 ani, s-au casatorit si sunt fericiti si la 50 de ani tot impreuna.
Credeti ca in ziua de azi mai este posibil asa ceva?
De exp eu am 16 si iubitul meu 20. avem o relatie de 9 luni superba cu multa iubire :X:X, ne dati sanse sa fim unul din perechile acelea? exceptiile aceala care au trait o viata impreuna?
Care credeti ca e secretul.

Funda pentru cel mai bun argument si cea mai frumoasa parere love struck

2 răspunsuri:
| Evellin a răspuns:

Pei ca o relatie sa dureze e nev d intelegere, iubire si sinceritate. sa fiti mereu aproape unul d celalalt si sa nu va certati. sa nu credeti in zvonuri gen ca iti zice X ca l-a vazut p iubitu tau cu alta. trebuie sa fiti alaturi unul d celalalt l bine si l greu. acum ce sa mai zic trebuie sa fie si ceva iubire p acolo. sa fie un sentiment reciproc.winking

| purEvil a răspuns:

2 ani si 6 luni.atat tine iubirea, dupa e obisnuinta.cea mai luna relatie a mea e cea cu tigara. suntem de 3 ani impreuna si am trecut prin multe greutati.parinti mei nu au fost niciodata de acord cu ea.mereu au urato.sad