| AndreiCZM a întrebat:

Salut! Mereu am avut întrebarea asta dar nu am găsit niciun răspuns nicăieri. Care e diferența dintre prezervativele achiziționate de la farmacie și cele de la magazinele normale? Este vorba de vreo diferența sau "stabilitate" în siguranța acestora? Este vorba de preț sau despre cum sunt achizionate mai ușor? Vreau un răspuns mai explicit ca să înțeleg. Mulțumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mai bine cumperi din supermarket sau din farmacie unde produsele sunt testate si autorizate decat de pe net unde se vind tot felul de produse ne autorizate si ne testate.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prezervativele care sunt comercializate in magazine sau in farmacii sunt fabricate de fiecare firma producatoare printrun singur/unic flux tehnologic. Cine cumpara si unde va comercializa produsul firmei de prezervative respective depinde doar de... hazard. Calitatea prezervativului este fix/exact acelasi indiferent de locul in care este comercializat.

| AndreiCZM explică (pentru corbulalbrosu):

Este vreo diferența de preț între farmacie și supermarket? Spre exemplu eu am luat doar de la supermarket pana acum (durex extra safe 3 buc - 12 lei / durex classic 3 buc - 10. 50lei). Pe net dacă caut preturile variază foarte mult și sunt nedumerit de treaba asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferențele nu țin de faptul că e farmacie sau supermarket, ci de stoc sau zona magazinului.